Football League

Το συγκινητικό αντίο του Μανώλη Παπαματθαιάκη…

Η θητεία του Μανώλη Παπαματθαιάκη ολοκληρώθηκε στον Ηρόδοτο μετά την αλλαγή στην διοικητική κατάσταση της νέας ΠΑΕ.

Στη σημερινή προπόνηση το κλίμα ήταν συγκινισιακά φορτισμένο για τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, μετά από μια παρουσία 15 περίπου μηνών στον Ηρόδοτο με μεγάλες χαρές και αποκορύφωμα την άνοδο στην Football League αλλά και δυσκολίες λόγω της αβεβαιότητας που υπήρχε το τελευταίο διάστημα.

Αφήνοντας το τιμόνι του Ηροδότου ως απόλυτα επιτυχημένος στην πορεία του στην ομάδα, αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και εκείνοι με την σειρά τους τον ευχαρίστησαν για την προσπάθειά και την συμβολή του στις επιτυχίες του σωματείου, όλο το διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο του Ηροδότου.

Στην δήλωσή του μετά τη λύση της συνεργασίας εκφράστηκαν έντονα συναισθήματα, με τον Μανόλη Παπαματθαιάκη να επισημαίνει ότι «δεν γεννήθηκα Ηρόδοτος, αλλά μπορεί να έγινα». Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

"Για 16 μήνες, υπηρέτησα με απόλυτο επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και σοβαρότητα αυτό το τεράστιο σωματείο, όπως άρμοζε στην ιστορία του. Φεύγω γεμάτος για αυτά που καταφέραμε με τα "παιδιά" μου, τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου, την Διοίκηση μου, τον κόσμο μας. ΟΛΟΙ μαζί περάσαμε από τεράστιες δυσκολίες για να πετύχουμε αυτό που φαινόταν σαν ψέμα... σαν όνειρο... να έρθει ξανά η ομάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια εκεί που της αρμόζει!! Νιώθω γεμάτος που είδα χαρούμενο τόσο πολύ κόσμο από την Αλικαρνασσό όταν πανηγυρίζαμε το πρωτάθλημα!!

Προσπάθησα τους τελευταίους τρεις μήνες να κρατήσω τις δύσκολες ισορροπίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι να βρεθεί η διαδοχή κατάσταση με μοναδικό σκοπό το καλό αυτού του μεγάλου σωματείου που λέγεται Ηρόδοτος!!! Για όλα όμως υπάρχει ένα τέλος και σε αυτό το ταξίδι θα πρέπει να ευχαριστήσω αρκετούς ανθρώπους... πρώτα από όλα τους ποδοσφαιριστές μου για όλα όσα πέτυχαν και για τη σχέση που αναπτύξαμε... τους συνεργάτες μου, Ανδρέα Ξυδάκη, Λευτέρη Κοσμαδάκη, Φανούρη Πατηνιώτη... εξαίρετους προπονητές και απίστευτα παιδιά... τον Μιχάλη Γεωργιάδη, που ήταν ο άνθρωπος που με πρότεινε στον Ηρόδοτο... όλη την Διοίκηση μου για τη σχέση που αναπτύξαμε... αλλά πρέπει να κάνω ειδική μνεία σε τρείς πολύ μεγάλους παράγοντες που έδωσαν τα πάντα για το σωματείο μας!!!

Τον Στέλιο Σωκιανό, τον άνθρωπο που αφιέρωσε όλη τη ζωή του με ατελείωτες ώρες δουλειάς, μόνο για την ιδέα που λέγεται Ηρόδοτος... τον Μιχάλη Μωραΐτη, έναν κύριο με Κ κεφαλαίο, που ήταν δίπλα μου πάντα... και τον γενικό μου αρχηγό Μιχάλη Στρίντζη... που περάσαμε όλες τις χαρές και τις στενοχώριες μαζί... Γεννημένος νικητής... Άφησα τελευταίος τους απλούς φιλάθλους μας... για αυτό που με έκαναν να νιώθω από την πρώτη ημέρα... για την στήριξη και την εμπιστοσύνη... αλλά και τους BRONX μας που ένιωθα τη βοήθεια τους σε κάθε παιχνίδι...

Σας ευχαριστώ όλους!!! Εύχομαι στον καινούργιο ιδιοκτήτη της ομάδας μας ολόψυχα τα καλύτερα... Καλή επιτυχία στο έργο του και να φτάσει την ομάδα εκεί που την ονειρεύεται... γιατί ο Ηρόδοτος είναι πάνω από όλους!!! ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ.... Αλλά Μπορεί να ΕΓΙΝΑ!!!

Με εκτίμηση... Μανώλης Παπαματθαιάκης"

Σχόλια