Παραμένει… γρίφος πότε θα γίνει η πρώτη σέντρα στη Football League

Ποδόσφαιρο
Παραμένει… γρίφος πότε θα γίνει η πρώτη σέντρα στη Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σημερινή κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Football League ήταν ένα βήμα μπροστά, όμως το διοικητικό συμβούλιο που προηγήθηκε δεν μας έκανε… σοφότερους για το πότε θα αρχίσει η δράση.

Όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής, για να έχουμε σέντρα θα πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου και της χορηγίας του πρωταθλήματος.

Αποφασίστηκε μάλιστα, να γίνει επιτροπή από πέντε άτομα ώστε να κάνει συνάντηση με τον υπουργό Αθλητισμού και να συζητήσουν τα θέματα της ενίσχυσης του πρωταθλήματος.

Η πρόταση της ΕΡΤ είναι 1,8 εκατ. € σύμφωνα με πληροφορίες από το συμβούλιο και είναι μεικτά, αφού είναι σχεδόν τα μισά σε μετρητά και τα υπόλοιπα σε διαφημιστικό χρόνο, ενώ δεν έγινε κουβέντα για κεντρική χορηγία. Μάλιστα η κίνηση να μην ανακοινωθούν ημερομηνίες στο πρόγραμμα δείχνει πως οι ομάδες δεν θα κάνουν πίσω αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

Μετά το τέλος της κλήρωσης έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε, με υγεία. Θα αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες πότε θα ξεκινήσουμε. Εύχομαι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News