Τελευταίες δοκιμές στον Εργοτέλη ενόψει Αήττητου Σπάτων

Ποδόσφαιρο
Τελευταίες δοκιμές στον Εργοτέλη ενόψει Αήττητου Σπάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρωτάθλημα της Football League έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 14 Οκτωβρίου και ο Εργοτέλης είναι μία από τις ομάδες που έχει στείλει μήνυμα ετοιμότητας εδώ και καιρό και σίγουρα δεν τον ευνοεί η καθυστερημένη πρεμιέρα.

Ωστόσο έως τότε, όλα τα παιχνίδια αντιμετωπίζονται σαν επίσημα από τους "κιτρινόμαυρους" και αυτό θα γίνει και αύριο, με την ομάδα του Ηρακλείου να αγωνίζεται για την 1η αγωνιστική των ομίλων στα Σπάτα (16:30-Cosmotesport3) με αντίπαλο τον αήττητο, ομάδα που πέρυσι ανέβηκε από την Γ’ Εθνική στην Football League.

Μετά το ρεπό της Κυριακής οι παίκτες του Εργοτέλη επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως επιθετική τακτική ενώ «έκλεισε» με οικογενειακό διπλό.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκκι Παπαβασιλείου είναι ο Στέλιος Λαμπάκης ο οποίος αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση της Τετάρτης στα Σπάτα θα ολοκληρωθεί σήμερα και μετά το τέλος της προπόνησης θ’ ανακοινωθεί και η αποστολή η οποία το απόγευμα θα «πετάξει» για Αθήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News