Αποχή παικτών και βαρύ κλίμα στον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Αποχή παικτών και βαρύ κλίμα στον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάσταση στον Ηρόδοτο γίνεται πολύ δύσκολη, καθώ οι ποδοσφαιριστές σήμερα έκαναν αποχή, εκφράζοντα έτσι την διαμαρτυρία του για το ότι εδώ και καιρό έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος!

Σίγουρα είναι άσχημες στιγμές για έναν σύλλογο που τα τελευταία χρόνια αποτελούσε πρότυπο στο κομμάτι τη οργάνωσης και των πληρωμών και ήταν και αυτός ένας σημαντικός παράγοντας για να καταγραφούν ιστορικές επιτυχίες, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Football League.

Oι προσπάθειες που έχει καταβάλει ο πρόεδρος Στέλιο Σωκιανός και η διοίκηση δεν είναι αρκετές για να δοθούν ουσιαστικές λύσεις, με αποτέλεσμα να έρθει η σημερινή κίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, ως μέτρο πίεση για να γίνουν πληρωμές.

Την ίδια ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι επαφές με τον Φώτη Τσάλο για τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ Ηρόδοτος και υπάρχει αναμονή για το αν τις επόμενες ημέρες θα μπορέσει να υπάρξει εισροή χρημάτων στην ομάδα.

Όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρε πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, την Τρίτη για το Κύπελλο Ελλάδας στη Νέα Αλικαρνασσό...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News