Φιλική νίκη του ΑΟΧ/Κισσαμικού, 2-0 τον Ηρόδοτο στα Περιβόλια

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη του ΑΟΧ/Κισσαμικού, 2-0 τον Ηρόδοτο στα Περιβόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ηροδότου με 2-0 σε ένα δυνατό φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες που διεξήχθη στα Περιβόλια. Θετικά δείγματα γραφής από τις δύο ομάδες με αυτή των Χανίων να φαίνεται πιο έτοιμη.

Από την άλλη πλευρά ο Ηρόδοτος ο οποίος αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες στη σύνθεσή του, έβγαλε διάθεση ωστόσο δεν είχε την ουσία, με τους Μανώλη Παπαματθαιάκη και Γιώργο Πετράκη να μένουν ικανοποιημένοι από τα όσα είδαν από τις ομάδες τους.

Στο αγωνιστικό μέρος, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις. Στο 14’ ο Μωραϊτης γύρισε, ο Αυγενικού έκανε το σουτ, όμως ο Λαζαρίδης απέκρουσε για να απαντήσει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός στο 21’ με τον Ρίσκι, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Κασμερίδης, ενώ στο 35’ ο τερματοφύλακας του Ηροδότου απέκρουσε την προσπάθεια του Αρναρέλλη.

Μπορεί το 0-0 να έμεινε για τα πρώτα 45 λεπτά, όμως η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ. Αρναρέλλης και Καραγιάννης συνδυάστηκαν όμορφα με τον δεύτερο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κασμερίδη για το 1-0.

Η ομάδα των Χανίων συνέχισε να πιέζει και στο 59’ η σέντρα του Αρναρέλλη σταμάτησε στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, για να έρθει στο 76’ το 2-0 με τον Αποστολόπουλο. Ο Γκίνη έβγαλε τη σέντρα με τον Αποστολόπουλο να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να παίρνει τη νίκη και τις δύο ομάδες να βγάζουν θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη της Football League.

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι (81′ Γρηγορόπουλος), Ζιούλης (62′ Καντιμά), Φαζός, Αρναούτογλου (62′ Παπαχρήστος), Σελινιωτάκης (73′ λ. τρ. Κεχαγιάς), Γκίνη (83′ Νικολούδης), Σιμόν (62′ Τεγούσης), Αρναρέλλης (62′ Βρεττός), Καραγιάννης (62′ Αποστολόπουλος), Ρίσκι (62′ Μαλόνγκα)

Ηρόδοτος (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης (81′ Μπαλάφας), Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Μπάμπης (87′ Κανδυλάκης), Αυγενικού (79′ Αμαραντίδης), Κασαπάκης (64′ Φουκαράκης), Κοντογιάννης, Φραγκουλάκης, Μασάδο (79′ Παναγιωτάκης), Μωραΐτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News