Προχωράει ενωμένος ο Ηρόδοτος– Ανοίγει το μετοχολόγιο

Αθλητισμός
Προχωράει ενωμένος ο Ηρόδοτος– Ανοίγει το μετοχολόγιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενωμένος προχωράει ο Ηρόδοτος στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τους ιθύνοντες της ομάδας για την εξεύρεση χρημάτων για τη σύσταση της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κυανόλευκοι φαίνεται πως έχουν πάρει περαιτέρω παράταση για τη σύσταση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας, ενώ στο πλαίσιο αυτό αύριο αναμένεται να ανοίξει το μετοχολόγιο προς όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια με την αγορά μετοχών.

Το σύνθημα ενότητας έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Σωκιανός ο οποίος δήλωσε: Είναι σημαντική η λέξη ΠΑΕ γιατί κάναμε πραγματικότητα το όνειρο πολλών ετών. Ανοίγει το μετοχολόγιο της ΠΑΕ. Είμαστε ενωμένοι, δυνατοί και να κάνουμε ένα μεγάλο κάλεσμα, να συντελέσουν και να βοηθήσουν όλοι φέρνοντας κόσμο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Θα είναι για μας η τελική νίκη, να μαζευτεί το ποσό των 300.000 ευρώ για να παίξει η ομάδα στη Football League. Τα δεδομένα είναι ότι υπάρχουν εξελίξεις με 2-3 μεγάλους επενδυτές, οι οποίοι θα οριστικοποιηθούν αυτή τη βδομάδα. Θέλουμε όμως να κάνουμε κάλεσμα σε όλο το Ηράκλειο.

Ο εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων Γιαουρτάς Δημήτρης ανέφερε: Να δρομολογήσουμε τις διαδικασίες για τις εξελίξεις αναφορικά με τη σύσταση της ΠΑΕ, αφού ανοίγει και το μετοχολόγιο. Παρουσία παλαιών προέδρων της ομάδας, του προέδρου των Νέων και της ΠΑΕ. Υπάρχει καλό και θετικό κλίμα. Υπάρχει όρεξη και διάθεση από όλους μας. Ο Ηρόδοτος σαν οικογένεια.

Γενική Συνέλευση στις 14 Σεπτεμβρίου

Μέσω ανακοίνωσής του ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε πως η ετήσια Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας της Νέας Αλικαρνασσού με θέματα:

1)Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού περιόδου 2016-2017 και 2017-2018

2)Αρχαιρεσίες για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου και λοιπών οργάνων του συλλόγου.

3)Προτάσεις – Επερωτήσεις

*Αιτήσεις υποψηφιότητας θα υποβάλλονται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής στα γραφεία του Συλλόγου μέχρι την Τετάρτη (12/09) και ώρα 11:00.

*Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν τα μέλη, σύμφωνα με την κατάσταση παρουσίας μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη της Γ.Σ.

*Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική συνέλευση θα επαναληφθεί στις 19:00 την ίδια ημέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News