Φιλική νίκη για τον Ηρόδοτο, 2-3 την Επισκοπή

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη για τον Ηρόδοτο, 2-3 την Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαφώς βελτιωμένος ο Ηρόδοτος επικράτησε με 2-3 της Επισκοπής στο γήπεδο του Γάλου σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Παπαματθαιάκης και Λυρώνης αντίστοιχα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα σε ακόμα ένα τεστ χρησιμοποιώντας όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές τους.

Το σκορ άνοιξε ο Σμυρλής στο 16’, εκμεταλλευόμενος την κακή απόκρουση του Νικηφόρου, ενώ ο ίδιος πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έπειτα από τη σέντρα του Φραγκουλάκη.

Στην επανάληψη η Επισκοπή αντέδρασε και στο 49’ ο Κατσικοκέρης μείωσε το σκορ, ενώ στο 60’ ο ίδιος ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεφτε και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα μείνει στο 2-2, στο 89’ ο Ηρόδοτος κέρδισε πέναλτι το οποίο ο Φραγκουλάκης μετέτρεψε σε γκολ και χάρισε τη νίκη στους «κυανόλευκους».

Επισκοπή (Γ. Λυρώνης): Νικηφόρος, Σουμπασάκης (70’ Σερβιλάκης), Νάκας, Σέχου, Ρούσσης, Κεσίδης (75’ Μανωλακάκης), Χαλκιαδάκης, Πήλιος (73’ Φοβάκης), Τζόρτναν (63’ Ματαραγκάτσι), Μπανγκούρα (63’ Τσικουδάκης), Κατσικοκέρης.

Ηρόδοτος (Μ. Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης (63’ Παναγιωτάκης), Μπάμπης (71’ Νικηφόρος), Γιαλούσης (38’ Μπαλάφας), Δαμιανάκης (63’ Κανδηλάκης), Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Αυγενικού (80’ Φουκαράκης), Σμυρλής (51’ Μασάδο), Φραγκουλάκης, Κονέ (90’ Αμαραντίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News