Τρεις... δρόμοι για την επόμενη μέρα στον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Τρεις... δρόμοι για την επόμενη μέρα στον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για τον Ηρόδοτο, με την σύσταση της ΠΑΕ να βρίσκεται για καλά σε πρώτο πλάνο. Οι επαφές των ανθρώπων της ομάδας έχουν κορυφωθεί, προκειμένου να προκύψει η καλύτερη δυνατή λύση για το διοικητικό-μετοχικό μέτωπο.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα παρακολουθούν με προσμονή τις εξελίξεις, καθώς όπως δήλωσε πρόσφατα και ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, η οριστική έκβαση θα επιτρέψει στην ομάδα να προχωρήσει με την απαραίτητη ηρεμία. Υπάρχει εμπιστοσύνη στην διοικούσα επιτροπή, που ανέλαβε το δύσκολο έργο να δρομολογήσει τις εξελίξεις και ταυτόχρονα να μην χαθεί ούτε μέρα, σε ότι αφορά τις κινήσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Ο επικεφαλής Στέλιος Σωκιανός και τα υπόλοιπα μέλη είναι σε εγρήγορση τους τελευταίους μήνες, ώστε να υπάρχει η ανάλογη συνέχεια στον περυσινό άθλο και την άνοδο στη Football League. Άλλωστε, η συνολική προσπάθεια ήταν αυτή που έφερε τον Ηρόδοτο και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ όπως φάνηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση στο «τραπέζι» της διοργανώτριας αντιμετωπίζεται με σεβασμό ως ένας ιστορικός σύλλογος.

Σε ότι αφορά τώρα τα θέματα που «καίνε» και τις πιθανές εξελίξεις, με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται να υπάρχουν τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις. Δύο από αυτές αφορούν υποψήφιους επενδυτές, ανθρώπους δηλαδή με τους οποίους έχει γίνει συζήτηση για να καλύψουν το Αρχικό Μετοχικό Κεφαλαίο της νέας ΠΑΕ που θα συσταθεί. Ο ένας είναι από τη Νέα Αλικαρνασσό και ο άλλος από την Αθήνα. Με τον δεύτερο έκανε σχετική συζήτηση στην πρωτεύουσα ο Στέλιος Σωκιανός και το κλίμα ήταν πολύ καλό.

Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν την απάντηση τους ως τα μέσα της επόμενης εβδομάδα και φυσικά σε τέτοιες υποθέσεις δε χωρούν προγνωστικά. Αν δεν καρποφορήσει καμία από τις δύο περιπτώσεις, η διοικούσα επιτροπή έχει εναλλακτικό πλάνο, που προβλέπει διευρυμένη μετοχική σύνθεση. Δηλαδή οικονομική συμμετοχή από 30 ή και περισσότερους ανθρώπους της περιοχής, ούτως ώστε να γίνει πράξη αυτό που επιθυμούν όλοι. Ζητούμενο φυσικά είναι να μπει ένα τέλος στην αγωνία, με τους ανθρώπους του Ηροδότου να είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά.

Άλλωστε, έχουν κάνει όλη την απαραίτητη προεργασία με το νομικό σκέλος και το σχετικό φάκελο στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ώστε αν ανάψει «πράσινο φως» να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για το μετοχολόγιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News