Έφτασε στη Νάουσα και προπονήθηκε ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Έφτασε στη Νάουσα και προπονήθηκε ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας έφτασε η αποστολή του Ηροδότου η οποία ήδη ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Κάτω από ιδανικές συνθήκες οι «κυανόλευκοι» θα χτίσουν την ομάδα που θα αγωνιστεί στη νέα Football League.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ηρόδοτος πραγματοποιεί προετοιμασία εκτός του νησιού και όσα έχει συναντήσει η αποστολή της ομάδας στη Νάουσα είναι μοναδικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηροδότου: «Μόλις έφτασε η αποστολή της ομάδας μας στα 3-5 πηγάδια της Νάουσας στο "Hotel Alexandros" για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου ο ΜανώληςΠαπαματθαιάκης θα κτίσει και θα καταρτίσει τον βασικό κορμό της ομάδας που θα αγωνιστεί στη Football League. Οι πρώτες εντυπώσεις μοναδικές, καθώς το τοπίο και οι παροχές που παρέχονται ξεπερνούν κάθε προσδοκία. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ηρόδοτος θα κάνει προετοιμασία εκτός Κρήτης, χάρη στην προσπάθεια της Διοίκησης και του προέδρου, κ. Στέλιου Σωκιανού, που κατάφερε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα στη Νέα Αλικαρνασσό τα τελευταία δύο χρόνια και με κεκτημένη ταχύτητα κατάφερε να κάνει τον Ηρόδοτο ένα αξιόλογο, σοβαρό και αξιόπιστο οικονομικά σωματείο, κατακτώντας ταυτόχρονα τρόπαια και τίτλους που κανείς δεν φανταζόταν!!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News