Επαγγελματισμός και σοβαρότητα στον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Επαγγελματισμός και σοβαρότητα στον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε απόλυτα επαγγελματικά πρότυπα λειτουργεί ο Ηρόδοτος και δείχνει σοβαρότητα από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Football League.

Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίστηκε η ομάδα να «χτιστεί» σε ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα της Ελλάδας. Από σήμερα έως και τις 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στα «3-5 Πηγάδια» της το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «κυανόλευκων».

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν την ευκαιρία για μια ποιοτική προετοιμασία και δυνατά φιλικά που έχουν προγραμματιστεί. Αυτά είναι στις 6 Αυγούστου με Κέρκυρα και στις 12 Αυγούστου με Εδεσσαϊκό με πιθανότητα να κλειστεί άλλο ένα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Στην αποστολή που επέλεξε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης και αναχώρησε χθες το βράδυ, μετέχουν οι 23 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα στο ρόστερ της ομάδας: Κασμερίδης, Κουράκης, Πλευριτάκης, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Μπαλάφας, Προβιδάκης, Μπάμπης, Αργκιλέσι, Κανδηλάκης, Μωραΐτης, Παναγιωτάκης, Κασαπάκης, Φουκαράκης, Καργιωτάκης, Κωνσταντινίδης, Μυλωνάς, Νικηφόρος, Αυγενικού, Σμυρλής, Δουλγεράκης, Δαμιανάκης, Κοντογιάννης. Μάλιστα για τον τελευταίο είναι η δεύτερη προετοιμασία καθώς πριν λίγες ημέρες επέστρεψε από το Καρπενήσι όπου είχε πάει με τον ΟΦΗ!

Στην αποστολή μετέχουν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές, ο Ζωνάκης από τους Νέους του Ηροδότου και οι υπό δοκιμή, Αμαραντίδης και Βαρουξάκης ενώ τελικά δεν θα συνεχίσουν στον Ηρόδοτο οι Μέμμος και Κερασίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News