Ετοίμασε βαλίτσες για Νάουσα ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Ετοίμασε βαλίτσες για Νάουσα ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προ των πυλών για την αποστολή για το Αθλητικό Κέντρο στα «3-5 Πηγάδια» της Νάουσας βρίσκεται ο Ηρόδοτος, αναχωρώντας απόψε το βράδυ για την Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου μέσα σε ιδανικές για την εποχή συνθήκες, να δουλέψει σε υψηλούς και ποιοτικούς ρυθμούς.

Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Αλικαρνασσό θα γίνει σήμερα το πρωί και λίγες ώρες αργότερα θα ταξιδέψει η αποστολή που αποτελείται από 35 περίπου άτομα, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση.

Σε αυτήν θα βρίσκεται και το τελευταίο απόκτημα του Ηροδότου, ο Γιώργος Κοντογιάννης, που παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ και ήδη έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις των κυανόλευκων. Όπως ανέφεραν από τον ΟΦΗ «η τεχνική ηγεσία θεωρεί ότι ο νεαρός μέσος, σε μια ομάδα Football league και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό, θα μπορέσει να πάρει ευκαιρίες και παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει καλύτερος το καλοκαίρι».

O Μανόλης Παπαματθαιάκης πέρα από τους 26 παίκτες της πρώτης ομάδας, θα πάρει στην αποστολή και τους νεαρούς Βαρουξάκη, Αμαραντίδη και Ζωνάκη, με τον πρώτο να έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και πιθανόν να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ στην οικογένεια του Ηροδότου θα μείνουν και τα άλλα δύο παιδιά για να αγωνιστούν στην ομάδα Κ19.

Οι μεταγραφές ωστόσο δεν έχουν ολοκληρωθεί και ο Ηρόδοτος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ με θητεία στη Super League. Μέχρι αύριο αναμένεται η απάντησή του και εφόσον κλείσει θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία στη Νάουσα, καθώς βρίσκεται σε πόλη της Βορείου Ελλάδας.

Στο διάστημα της παραμονής στα 3-5 Πηγάδια ο Ηρόδοτος έχει κλείσει δύο φιλικά, την Δευτέρα 6 Αυγούστου με την Κέρκυρα και την Κυριακή 12 Αυγούστου με τον Εδεσσαϊκό ενώ ενδιάμεσα αναμένεται να κλειστεί άλλο ένα φιλικό με μία από τις ομάδες που βρίσκονται αυτή την περίοδο στο ίδιο αθλητικό κέντρο.

Οι επαφές Σωκιανού

Ο πρόεδρος του Ηροδότου Στέλιος Σωκιανός, συνέχισε στην Αθήνα τις επαφές για την δημιουργία της νέας ΠΑΕ και αναμένει την απάντηση του Αιγύπτιου επιχειρηματία Καρίμ Σορούρ για την εμπλοκή του στα διοικητικά. Παράλληλα ο κ. Σωκιανός έδωσε για πρώτη φορά το παρών στην συνεδρίαση της Football League, εκπροσωπώντας τον Ηρόδοτο. Όπως αποφασίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News