Απέκτησε τον Αντωνίου ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Απέκτησε τον Αντωνίου ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χρήστος Αντωνίου είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη από σήμερα, αφού ανακοινώθηκε ο μονοετής δανεισμός του από την ΑΕΚ.

Ο νεαρός παίκτης αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την «Ένωση» το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η ομάδα του Ηρακλείου αναφέρει στην ανακοίνωση της: «Η Π.Α.Ε. Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αντωνίου.

Ο 20χρονος ακραίος μέσος (γεννηθείς 14/2/98) αποκτήθηκε από την ΑΕΚ για ένα χρόνο υπό την μορφή δανεισμού.

Χρήστος Αντωνίου ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και πέρυσι (21/8/2017) μετά από απόφαση του Μανώλο Χιμένεθ ακολούθησε την προετοιμασία της ΑΕΚ υπογράφοντας μάλιστα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι τη σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε στην Εθνική Παίδων.

Από την πλευρά του ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανέφερε στη δήλωση του: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ο Εργοτέλης είναι για μένα η καλύτερη επιλογή καθώς είναι μια υγιείς και καλά οργανωμένη ομάδα ενώ μου ταιριάζει και το στυλ παιχνιδιού της. Βέβαια στην τελική μου απόφαση σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Ηλίας (Τσέλιος) ο οποίος μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Είμαι αποφασισμένος και έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να συνδυάσω τις προσωπικές μου φιλοδοξίες με τους στόχους της ομάδας».

Παράλληλα ανανεώθηκε και επίσημα για ένα ακόμα χρόνο ο δανεισμός του Ηλία Τσέλιου στην ομάδα μας με τον 21χρονο μέσο να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και αυτή την χρονιά στον Εργοτέλη, μια ομάδα με άριστο κλίμα και με ανθρώπους  που με εμπιστεύονται.  Φέτος υπάρχει πολύ καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα γεγονός που θα βοηθήσει πολύ στο να πετύχουμε το στόχους μας ο οποίος είναι πολύ πιο υψηλός από τον περυσινό. Με το ίδιο πάθος και πίστη για τις δυνατότητες της ομάδας  θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Υπάρχει ήδη μια δυνατή βάση όπου σε συνδυασμό με τις προσθήκες παικτών και τον νέο προπονητή πιστεύω ότι μέσα από την σκληρή δουλειά ο στόχος θα επιτευχθεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News