Στον Ηρόδοτο ο Βασίλης Κωνσταντινίδης

Ποδόσφαιρο
Στον Ηρόδοτο ο Βασίλης Κωνσταντινίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ηρόδοτου «τρέχει» και ο επόμενος παίκτης που εντάσσεται στην ομάδα είναι ο Βασίλης Κωνσταντινίδης. Ο 31χρονος φορ έχει συμφωνήσει σε όλα με το σύλλογο της Νέας Αλικαρνασσού και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και επίσημα.

Με τον υψηλόσωμο στράικερ (1.91) κλείνει το κενό στην γραμμή «κρούσης», ενώ πρόκειται για ένα παίκτη με πλούσιες παραστάσεις από την δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ιαπωνία, με Βεντφορέτ Κόφου, ενώ είχε και ένα πέρασμα από την Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα της Βέροιας. Ο γεννημένος στην Αυστραλία, Βασίλης Κωνσταντινίδης έχει περάσει ακόμη από Ναυπακτιακό Αστέρα, Λαμία, Νίκη Βόλου, Πιερικό, Ηρακλή, Εθνικό Γαζώρου, Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας και Άρη.  Ο έμπειρος παίκτης αναμένεται στο Ηράκλειο τις επόμενες ημέρες για την έναρξη της προετοιμασίας, όπως και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα.

Κοντογιάννης και Μέμος

Στο μεταξύ, για τις επόμενες κινήσεις στο προσκήνιο είναι η περίπτωση του Γιώργου Κοντογιάννη, με τον ΟΦΗ να είναι θετικός στο δανεισμό του νεαρού μέσου, ενώ από τον Ηρόδοτο έχουν μιλήσει και με τον παίκτη. Τέλος, ο Γιώργος Μέμος επίσης είναι στο… μικροσκόπιο των «κυανόλευκων» και όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News