Παπαβασιλείου: «Νίκες μέσα από καλό ποδόσφαιρο»

Ποδόσφαιρο
Παπαβασιλείου: «Νίκες μέσα από καλό ποδόσφαιρο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έδωσε το στίγμα για τον Εργοτέλη της νέας χρονιάς, στη σημερινή πρώτη προπόνηση.

Ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», τόνισε ότι στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να έρθουν οι νίκες.

Χαρακτηριστικά τόνισε στην τοποθέτηση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και έχουμε μια ολόκληρη προετοιμασία, για να ετοιμάσουμε πράγματα που θέλουμε. Να δουλέψουμε πάνω στη φιλοσοφία για το τι ομάδα θέλουμε να είμαστε. Αυτά τα είπαμε και στα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο όπου ο κόσμος θα χαίρεται να έρχεται στο γήπεδο να βλέπει, αλλά από την άλλη να προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας. Οι στόχοι αυτοί είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι με επιθετικό ποδόσφαιρο, να έχουμε σωστή ισορροπία, ενώ περιμένουμε και την αναδιάρθρωση για να δούμε τι θα γίνει».

Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις επισήμανε: «Θα κάνουμε άλλες 2 με 3 κινήσεις σίγουρα και θα έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά. Θα δούμε και κάποια πράγματα στην προετοιμασία και να δούμε ότι η ομάδα μπορεί να χρειαστεί κάτι έξτρα, είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα εκπληρώσει την επιθυμία».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και το γνωρίζουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε στο τι ομάδα θέλουμε να είμαστε εμείς και μετά θα γίνει προετοιμασία και στο τι είναι ο κάθε αντίπαλος, ώστε να πηγαίνουμε στα παιχνίδια πολύ καλή προετοιμασμένοι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News