Μπαράζ ανανεώσεων στον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Μπαράζ ανανεώσεων στον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λευτέρης Γιαλούσης, Αλέξης Κασμερίδης, Βαγγέλης Μωραΐτης, Μανώλης Κανδηλάκης και Γιώργος Καργιωτάκης, παραμένουν και επίσημα στον Ηρόδοτο, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους με τους «κυανόλευκους».

Έπειτα από την ανανέωση του Μιχάλη Φραγκουλάκη και τις μεταγραφές του Μιχάλη Αυγενικού και του Μπάμπη Δαμιανάκη, στον Ηρόδοτο συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν δείχνουν πως κρατούν τον κορμό της περυσινής χρονιάς, ο οποίος θα πλαισιωθεί με λίγες και ποιοτικές κινήσεις ενόψει του πρωταθλήματος της Football League.

«Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο αμυντικό, Λευτέρη Γιαλούση. Ο Λευτέρης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηροδότου και συμμετείχε πέρυσι σε μια επιτυχημένη και ιστορική στιγμή για τον Σύλλογο. Ευχόμαστε καλή και υγιή χρονιά!!», αναφέρει η ανακοίνωση για τον πολύπειρο Λευτέρη Γιαλούση, ενώ έπειτα ακολούθησε κι εκείνη του Γιώργου Καργιωτάκη:

«Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Καργιωτάκη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!».

Κάτω από τα δοκάρια των «κυανόλευκων» θα παραμείνει ο Αλέξης Κασμερίδης και όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ηροδότου: «Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο πορτιέρο, Κασμερίδη Αλέξανδρο. Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!».

Ενώ τέλος ο Βαγγέλης Μωραΐτης, από τα βασικότερα στελέχη της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, δεν ήταν δυνατόν να μην ακολουθήσει τη μεγάλη του «αγάπη» στα σαλόνια της football league: «Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον επιθετικό, Βαγγέλη Μωραΐτη για ένα συν ένα χρόνο. Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News