Ανανέωσε ο Φραγκουλάκης, πήρε Αυγενικού – Δαμιανάκη

Ποδόσφαιρο
Ανανέωσε ο Φραγκουλάκης, πήρε Αυγενικού – Δαμιανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σημαία του Ηροδότου παρέμεινε στον ιστό της. Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κυανόλευκους» για ακόμα μια χρονιά, τη στιγμή που ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι πλέον οι Μιχάλης Αυγενικού και Μπάμπης Δαμιανάκης, όπως σας είχε αναφέρει η «Ν.Κ.». Μια ανάσα από την ανανέωση βρίσκεται και ο Λευτέρης Γιαλούσης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση για τον Μιχάλη Φραγκουλάκη: «"Η διοίκηση τoυ Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη. Ο Μιχάλης είναι πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, βασικός συντελεστής των τελευταίων πετυχημένων χρόνων και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, όπου παραμένει στο ρόστερ για ακόμη ένα χρόνο. Ευχόμαστε καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δαμιανάκη: «Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την απόκτηση του Χαράλαμπου Δαμιανάκη. Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Ο 23 ποδοσφαιριστής επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του ΟΦΗ, στη συνέχεια στη ΑΕ Λάρισας, ΑΟ Χανιά, ξανά στην ΑΕ Λάρισας και τελευταία στη ΠΑΕ Βέροιας. Μπάμπη, καλωσήρθες στον Ηρόδοτο!!».

Με τις ανανεώσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει, τις επόμενες ημέρες αναμένουμε κι άλλες με τους Μωραΐτη και Κασμερίδη να παίρνουν σειρά, ενώ οι Νικηφόρος, Δουλγεράκης και Μυλωνάς βρίσκονται ένα βήμα από την επισημοποίηση της μετακίνησής τους στον Ηρόδοτο.  

Να σημειωθεί πως ο Θανάσης Παπατόλιος απάντησε αρνητικά στην πρόταση των «κυανόλευκων» με τον ίδιο να πηγαίνει στην Παναχαϊκή, ενώ στη λίστα της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού βρίσκεται ακόμα ο Νίκος Βρεττός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News