Παράταση στη θητεία της διοίκησης, συνέχεια επαφών και αγωνιστικός σχεδιασμός

Ποδόσφαιρο
Παράταση στη θητεία της διοίκησης, συνέχεια επαφών και αγωνιστικός σχεδιασμός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράταση της θητείας της ζήτησε και πήρε η τωρινή διοίκηση του Ηροδότου στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χστο Πολύκεντρο Νεολαίας Νέας Αλικαρνασσού, προκειμένου να συνεχίσει τις επαφές που έχει ήδη πραγματοποιήσει με υποψήφιους επενδυτές, πράγμα το οποίο έγινε δεκτό μέχρι 30/8.

Όπως δήλωσε ο νυν πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Σωκιανός, υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και μάλιστα από Ιταλία και Αίγυπτο, έπειτα από την απόσυρση του Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος όμως θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ενώ οι συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους αναμένεται να πραγματοποιηθούν τέλος του Ιουλίου.

Στην ιστορική Γενική Συνέλευση πάντως, η οποία πραγματοποιήθηκε και παρουσία αρκετών φιλάθλων, εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός των περασμένων χρόνων, ενώ παράλληλα ορίστηκε πενταμελής επιτροπή που θα τρέξει τις διαδικασίες για τη σύσταση της ΠΑΕ. Την επιτροπή απαρτίζουν οι Ελευθερία Στρατάκη, Γιάννης Κωνσταντινίδης, Μανώλης Κολετζάκης, Τσουλφάς Αλέξανδρος και Δημήτρης Θωμάς.

Από κει και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι η διοίκηση σε συνεργασία με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη αναμένεται να ξεκινήσουν το προγραμματισμό της ομάδας, με την έναρξη της προετοιμασία, τις ανανεώσεις και την αναζήτηση ποδοσφαιριστών να μπαίνουν ψηλά στη λίστα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News