Συνεχίζει στον ΑΟΧ/Κισσαμικό ο Πετράκης

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζει στον ΑΟΧ/Κισσαμικό ο Πετράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον πάγκο του ΑΟΧ/Κισσαμικού θα κάθεται και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Πετράκης, έπειτα από την εξαιρετική περυσινή χρονιά που πραγματοποίησε η ομάδα.

Η ανανέωση της συνεργασίας αποτελούσε το πρώτο μέλημα των ιθυνόντων της ομάδας, ενώ από την πλευρά του νεαρού τεχνικού υπήρχε η επιθυμία να παραμείνει από την πρώτη στιγμή. Με τον Γιώργο Πετράκη παρέμειναν και οι Γιάννης Τάτσης, Λάζαρος Βαρδάκης και Απόστολος Λεκίδης,

Η ανακοίνωση της ομάδας: "Ο “αρχιτέκτονας” της εξαιρετικής πορείας που έκανε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα Football League 2017-2018, Γιώργος Πετράκης, θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Στο πλευρό του θα έχει το ίδιο τιμ, με το οποίο κατάφερε να οδηγήσει το νεανικότερο ρόστερ της κατηγορίας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετράκη, καθώς και με τους συνεργάτες του, Γιάννη Τάτση (άμεσος συνεργάτης), Λάζαρο Βαρδάκη (γυμναστής) και Απόστολο Λεκίδη (προπονητής τερματοφυλάκων)".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News