Ανανέωσαν Μπούζας και Κατσιμήτρος στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ανανέωσαν Μπούζας και Κατσιμήτρος στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανανεώσεων συνέχεια στον Εργοτέλη με τους Βασίλη Μπούζα και Δημήτρη Κατσιμήτρο να παίρνουν τη σκυτάλη από τον Χρήστο Μπάτζιο και να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Ηρακλείου για τα επόμενα δύο και τρία χρόνια αντίστοιχα.

Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές υπήρξαν βασικά στελέχη της περασμένης χρονιάς στους «κιτρινόμαυρους» και με την συγκατάθεση του Νίκκι Παπαβασιλείου ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Ηρακλείου.

Στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Βασίλης Μπούζας επεσήμανε: «Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα με ιδανικό κλίμα και συνθήκες για  κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ήθελα να συνεχίσω την δουλειά που ξεκίνησα πέρυσι οπότε με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση που μου έγινε προκειμένου ν΄ ανανεώσω το συμβόλαιο μου».

Ο Δημήτρης Κατσιμήτρος με την σειρά του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας σε συνδυασμό με το κλίμα που υπάρχει στον Εργοτέλη ήταν στοιχεία τα οποία μέτρησαν ιδιαίτερα στην ανανέωση του συμβολαίου μου. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα μου το στόχο της».

Η διατήρηση του βασικού κορμού της περασμένης χρονιάς είναι ψηλά στο κάδρο του σχεδιασμού στον Εργοτέλη με τους ιθύνοντες της ομάδας να κινούνται σ’ αυτό το πλαίσιο και οι Σταμόπουλος και Μπουτσάκης φαίνεται πως παίρνουν σειρά στις ανανεώσεις, καθώς οι συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις από την πλευρά του Εργοτέλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News