Δεν τα κατάφερε απέναντι στα Τρίκαλα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

Ποδόσφαιρο
Δεν τα κατάφερε απέναντι στα Τρίκαλα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, ο οποίος αν και θα μπορούσε να πάρει κάτι θετικό από το σημερινό παιχνίδι, «λύγισε» στο φινάλε από τα Τρίκαλα, τα οποία για περίπου 60 λεπτά έπαιζαν με δέκα λόγω της αποβολής του Μάκου.

Στο 8ο οι φιλοξενούμενοι που ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν μετά από σέντρα του Χαλκιαδάκη ο Λέο από πολύ καλή θέση δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Τα Τρίκαλα απάντησαν άμεσα στις ευκαιρίες και κατάφεραν μάλιστα να σκοράρουν τέσσερα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 12΄ ο Πάνος με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Χιντζίδη νίκησε τον Παπαδόπουλο και άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης. Η πίεση αυτή μπορεί να μην απέφερε καρπούς για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, ωστόσο μέσα σε τέσσερα λεπτά(30’ και 34’) ο Γρηγόρης Μάκος δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες, αφήνοντας έτσι από πολύ νωρίς την ομάδα του με δέκα παίκτες και έτσι το έργο της ομάδας του Γιώργου Πετράκη για να φτάσει στην ισοφάριση έγινε πιο εύκολο.

Στο 52’ και στη πρώτη καλή στιγμή του πρώτου μέρους, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Γκίνη να δίνει ωραία τη μπάλα στο Λέο, ο οποίος δεν λάθεψε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 61’ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να φέρουν… τούμπα την αναμέτρηση αφού ο Χαλκιαδάκης με ωραία σέντρα βρήκε τον Τόλι όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, ο Χαλκιαδάκης σε ξανά σε ρόλο δημιουργού έδωσε τη μπάλα στο Ξύδα αλλά το σουτ του τελευταίου από το ύψος της περιοχής δεν μετατράπηκε σε γκολ.

Η εικόνα του παιχνιδιού όσο περνούσαν τα λεπτά έδειχναν ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα κρατούσε την ισοπαλία και θα «πάλευε» για την ανατροπή, ποντάροντας στη κούραση των Τρικάλων.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 85’ πήραν ξανά το προβάδισμα καθώς μετά από ντρίπλα το Τόμιτς ο Ζιούλης στην προσπάθεια του να απομακρύνει τον κίνδυνο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός προσπάθησε να αντιδράσει με σουτ του Λέο, δίχως όμως αποτέλεσμα και έτσι στο φινάλε του παιχνιδιού, τα Τρίκαλα κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη με 2-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα(Θ.Γράφας):Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Βέρτζος(64’ Κατσαντώνης), Πάνος, Γκόλιας, Μάκος, Τσιάρας, Ζγκούρι(56’ Τόμιτς), Τσίπρας, Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης(82’ Τουγλής)

ΑΟΧ/Κισσαμικός(Γιάννης Πετράκης):Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι(81’ Βρεττός), Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας(67’ Σάλιακας), Λέο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News