default-image

Δρομολογεί την πώληση του Κάιπερς η άφιξη Σάμι στο Ηράκλειο

Ποδόσφαιρο
Δρομολογεί την πώληση του Κάιπερς η άφιξη Σάμι στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεταγραφικό... γαϊτανάκι γύρω από τον Ούγκο Κάιπερς συνεχίζεται και οι εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν την επόμενη εβδομάδα μετά την εμβόλιμη αγωνιστική. Η άφιξη του Μάγκετ Σάμι στο Ηράκλειο θα φέρει την υπόθεση αυτή στο τελικό στάδιο, καθώς ο ιδιοκτήτης της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ αναμένεται να χειριστεί προσωπικά το ζήτημα. Άλλωστε, η σοβαρότητά του αναδεικνύεται από τα τεράστια οικονομικά οφέλη που μπορεί να έχει η κρητική ομάδα από την πώληση του Βέλγου στράικερ.

Η... αστρονομική πρόταση από σύλλογο του Μεξικού δεν “ψήνει” τον ποδοσφαιριστή, παρότι και στο δικό του συμβόλαιο τα... μηδενικά είναι πολλά. Ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει στην Ευρώπη και δε λέει «όχι» στην προοπτική παραμονής σε μεγάλη ομάδα της Ελλάδας.

Δεδομένες είναι οι “κρούσεις” από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ τελευταίες πληροφορίες λένε ότι δεν αποκλείεται και ο ΠΑΟΚ να κάνει την κίνησή του. Επιπλέον, δύο ευρωπαϊκές ομάδες έχουν κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές και τις επόμενες ημέρες ο εκπρόσωπός του θα έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Ο Μάγκετ Σάμι ίσως να βρίσκεται στο Ηράκλειο μέχρι μεθαύριο Κυριακή και θα έχει συζήτηση με τον Κάιπερς, αξιολογώντας όλα τα δεδομένα πριν το επόμενο βήμα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τον Πανσερραϊκό είναι στην κορύφωσή της. Ο Τάκης Γκώνιας θα δουλέψει κάποια τελευταία τακτικά στοιχεία στη σημερινή τελευταία προπόνηση, ενώ το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News