Νίκη στο 86’ με Σουρνάκη για την Κ19 του ΟΦΗ κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Ποδόσφαιρο
Νίκη στο 86’ με Σουρνάκη για την Κ19 του ΟΦΗ κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ δυσκολεύτηκε κόντρα στην αντίστοιχη του ΑΟΧ/Κισσαμικού, όμως ο Σουρνάκης έδωσε τη λύση στο 86’, χαρίζοντας τη νίκη στους «ασπρόμαυρους».

Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με το πρώτο 45λεπτο να μην έχει καθόλου ρυθμό. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, με το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη να δημιουργεί κάποιες προϋποθέσεις, αλλά χωρίς καλές τελικές προσπάθειες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ανέβασε αισθητά την απόδοση του και πίεσε τον αντίπαλο. Στο 70’ ο Αζίζι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι μέσα από την περιοχή, ενώ στο 86’ ο Σουρνάκης με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για το τελικό 1-0.

Οι  φιλοξενούμενοι τέλειωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 82’ ο Αργυρουδάκης αποβλήθηκε από τον διαιτητή Μανδαλενάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΟΦΗ (Βασίλης Κρασανάκης): Παναγιώτου, Λαγουδάκης, Περδίκης, Ξενοκτιστάκης (68’ Κοκολογιάννης), Ζερβάκης (80’ Μπελαδάκης), Κοντογιάννης, Σουρνάκης, Μαρινάκης (71’ Λαμπριανίδης), Νοικοκυράκης, Αζίζι, Κουράκης (90’ Τζωρτζάκης).

ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Κώστας Βερναδάκης): Μπλατσιώτης, Λουβιτάκης, Γραμμόζης, Χρυσός (85’ Πατσουμαδάκης), Κωνσταντές, Λαμπάκης, Καζάκος, Βαρουξάκης, Νικολακάκης, Αργυρουδάκης, Καβράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News