Καρατέρπος στην Άρτα, Πανυτσίδης στο Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Καρατέρπος στην Άρτα, Πανυτσίδης στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορίστηκαν από τη  Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, οι διαιτητές οι οποίοι πρόκειται να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, με τον Καρατέρπο από το σύνδεσμο Κοζάνης να «σφυρίζει» το παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη.

Βοηθοί του Καρατέρπου στο εκτός έδρας παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» στην Άρτα είναι ο Νταλούκας από το Τρίκαλα και ο Καλαμπόκης από την Αιτωλοακαρνανία.

Για την αναμέτρηση του Εργοτέλη κόντρα στον Πανσερραϊκό στο Παγκρήτιο έχει οριστεί ο Πανυτσίδης από το σύνδεσμο Κοζάνης με επόπτες τους Καραθανάσης από την Αν. Αττική και τον Τσαγκαράκη από το σύνδεσμο Χανίων.

Τέλος, το παιχνίδι του ΑΟΧ/Κισσαμικού κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου θα διευθύνει ο Σωτηριάδης από το Λασίθι, με βοηθούς του, τον Πάγκαλο επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο και τον Κουναλάκη από το Ηράκλειο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Εργοτέλης – Πανσερραϊκός (12/5, 17:00, ΕΡΤ3): Πανυτσίδης (Κοζάνης), Καραθανάσης (Αν. Αττικής), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), 4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων).

ΑΟΧ Κισσαμικός – Απόλλων Πόντου (13/5, 15:00): Σωτηριάδης (Λασιθίου), Πάγκαλος (Λασιθίου), Παπαδάκης (Ηρακλείου), 4ος: Κουναλάκης (Ηρακλείου).

Καραϊσκάκης – ΟΦΗ (13/5, 15:30): Καρατέρπος (Κοζάνης), Νταλούκας (Τρικάλων), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος: Πουλημάς (Κέρκυρας).

Τρίκαλα – Αιγινιακός (13/5, 17:00): Μακρυπόδης (Αχαΐας), Μεσσήνης (Αχαΐας), Κακαφώνης (Αχαΐας), 4ος: Τεβεκέλης (Μακεδονίας).

Απόλλων Λάρισας – Παναιγιάλειος (13/5, 17:00): Ρούσης (Θεσσαλίας), Λεωνίδας (Τρικάλων), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος: Βρέσκας (Πιερίας).

Καλλιθέα – Αναγέννηση Καρδίτσας (13/5, 17:00, ΕΡΤ Web): Σελίμος (Λακωνίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Φίλος (Βοιωτίας), 4ος: Λάμπρου (Εύβοιας).

Παναχαϊκή – Σπάρτη (13/5, 17:00, ΕΡΤ3): Κουκούλας (Λέσβου), Καραλής (Ηλείας), Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος: Αντωνίου (Αθηνών).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News