Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ τα στελέχη της Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ποδόσφαιρο
Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ τα στελέχη της Μπορούσια Ντόρτμουντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εδώ και λίγες ώρες δύο στελέχη των τμημάτων υποδομής της Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκονται στο Ηράκλειο, καθώς θα γίνει συζήτηση με τον ΟΦΗ για την προοπτική συνεργασία σε αναπτυξιακό επίπεδο.

Οι Ματίας Ρέμπεν και Έντβιν Μπέκαμπ αφίχθησαν λίγο μετά τις 07:30, ενώ στο αεροδρόμιο τους υποδέχθηκαν εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ τα μέλη της διοίκησης Δημήτρης Αποστολάκης και Κώστας Ζερβάκης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Γιώργος Κορτσιδάκης και ο παλιός παράγοντας της ομάδας, Κώστας Ρεπανάκης που έχει αναλάβει την σχετική πρωτοβουλία.

Ο Ματίας Ρέμπεν διευθύνει το τμήμα κοινωνικοπαιδαγωγικής εργασίας των ακαδημιών της Μπορούσια, ενώ ο Έντβιν Μπέκαμ (η σύζυγος του είναι ελληνίδα) είναι αθλητικός διευθυντής του τμήματος ποδοσφαιριστών νέας γενιάς της σπουδαίας γερμανικής ομάδας.

Αμφότεροι δήλωσαν ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρίσκονται στο Ηράκλειο και τόνισαν ότι οι συζητήσεις το επόμενο διήμερο θα αναδείξουν τις λεπτομέρειες πιθανής συνεργασίας. Παράλληλα, έδωσαν τα συγχαρητήρια τους για την επάνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News