Πήρε το βαθμό κόντρα στον Αιγινιακό ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

Ποδόσφαιρο
Πήρε το βαθμό κόντρα στον Αιγινιακό ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στον Αιγινιακό και έκανε έτσι ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη της τέταρτης θέσης.

Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ αφού αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, ωστόσο ούτε ο Αιγινιακός αλλά ούτε και ο Κισσαμικός κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

 Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι στη πρώτη τους καλή στιγμή άνοιξαν το σκορ. Ο Γιατζίτζογλου στο 53' εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πολύζος βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

 Ωστόσο, η αντίδραση από πλευράς των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Πετράκη ήρθε λίγα λεπτά αργότερα αφού στο 63’ ο Σάλιακας εκτέλεσε το φάουλ, ο Λέο έκανε το γύρισμα στη μεγάλη περιοχή και ο Μαρκοπουλιώτης από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

 Το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους αφού καμιά από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να πετύχει το νικητήριο τέρμα και έτσι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός απέσπασε ένα σημαντικό βαθμό στη προσπάθεια που κάνει για την κατάληψη της τέταρτης θέσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Σοφιάνης, Ζούρκος (79’ Γκατσολάρι), Πολύζος, Τσολακίδης (84’ Ανδρικόπουλος), Τοπαλίδης (85’ Πέριτς).

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Ζιούλης, Μαρκοπουλιώτης, Τόλι, Γκίνη, Σάλιακας, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (91’ Καραγεώργης), Λέο (93’ Βρεττός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News