Την Κυριακή η άφιξη των ανθρώπων της Ντόρτμουντ στο Ηράκλειο

Ποδόσφαιρο
Την Κυριακή η άφιξη των ανθρώπων της Ντόρτμουντ στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμη βήμα από τον ΟΦΗ που επιδιώκει συνεργασία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε θέματα οργάνωσης και υποδομών.

Την Κυριακή το βράδυ, αναμένονται στο Ηράκλειο, ο Edwin Boekamp, αθλητικός διευθυντής του τμήματος ποδοσφαιριστών νέας γενιάς της BVB, και ο Matthias Röben ο οποίος διευθύνει το τμήμα κοινωνικοπαιδαγωγικής εργασίας των ακαδημιών της Μπορούσια.

Τα στελέχη της Γερμανικής ομάδας, θα επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και θα παρουσιάσουν στους ανθρώπους του ΟΦΗ, το οργανόγραμμα που εφαρμόζουν στην Γερμανική ομάδα, στο θέμα της λειτουργίας των υποδομών, αλλά και γενικότερα του συλλόγου.

Mε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ο Κώστας Ρεπανάκης ανέφερε: «Προχωράμε την συνεργασία με την Ντόρτμουντ και βήμα-βήμα θα κάνουμε πράγματα, που θα φέρουν όφελος στην ομάδα μας. Δυο επίλεκτα στελέχη της Γερμανικής ομάδας, θα είναι εδώ και θα μας μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους σε θέματα οργάνωσης. Τους ευχαριστώ που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας και είναι τιμή για μας, που ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος, όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ, αποδέχεται να συνεργαστεί μαζί μας.  Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες, μπορεί να έχουν οφέλη από αυτή τη συνεργασία».

Η παρουσίαση των στελεχών της Ντόρτμουντ θα είναι μια μορφής σεμιναρίου, για το μοντέλο λειτουργίας που ακολουθούν στο Γερμανικό σύλλογο και η οποία θα προσφέρει γνώση και εμπειρίες και στον ΟΦΗ.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ο Κώστας Ρεπανάκης, θα δεξιωθεί τους επισκέπτες, ενώ τη Δευτέρα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα γίνει η παρουσίαση τους στους ανθρώπους του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News