ΑΟΧ/Κισσαμικός-ΟΦΗ Live

Ποδόσφαιρο
ΑΟΧ/Κισσαμικός-ΟΦΗ Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και τον ΟΦΗ «κλέβει» την παράσταση για την 27η αγωνιστική της Football League. 0-0 το πρώτο ημίχρονο στα Περιβόλια, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, όπου οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να ανεβάσουν "στροφές" με στόχο τη νίκη. Στο 67' ο ΟΦΗ παίρνει το προβάδισμα με σκόρερ τον Θανάση Ντίνα, 0-1. Στο 93' ισοφαρίζει ο Ξύδας για την χανιώτικη ομάδα, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.  

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει 5 βαθμούς για να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο και στόχος της είναι να κάνει το βήμα… απογείωσης.

Από την άλλη, οι Χανιώτες είναι στο -2 από την Παναχαϊκή και έχουν το κίνητρο της 3ης θέσης.

Βροντερό παρών από τους φιλάθλους του ΟΦΗ, καθώς περίπου 700 φιλοξενούνται στις θύρες 3 και 4, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους. 

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι στα Περιβόλια.

2' Ευκαιρία για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό μετά τη σέντρα του Μακροπουλιώτη από δεξιά, ο Αργυρόπουλος έδιωξε την τελευταία στιγμή πριν ο Χαλκιαδάκης πλασάρει από τη μικρή περιοχή με εξουδετερωμένο τον Στρέζο.

4' Ο Λέο γίνεται κάτοχος της μπάλας στα όρια της μεγάλης περιοχής, θα σουτάρει με το αριστερό χωρίς να βρει στόχο. 

10' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ωραία "κομπίνα" στο φάουλ από τους παίκτες του ΟΦΗ, ο Κοέλιο θα γίνει αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ θα δημαδέψει το δοκάρι. 

11' Προσπάθεια του Λέο από αριστερά μέσα στην περιοχή, βγαίνει έγκαιρα  και απομακρύνει τη μπάλα.

22' Κίτρινη κάρτα στον Λεό για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Πουρτουλίδη. 

29' Κίτρινη κάρτα στον Βαφέα τώρα για διαμαρτυρία. 

33' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, με τον Κοιλιάρα να κάνει τη σέντρα από αριστερά, ο Κουτσιανικούλης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, ενώ σε δεύτερο χρόνο ο Κοέλιο δεν εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Ντίνα στη μικρή περιοχή. 

36' Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Μάνος μπήκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή, ο Παπαδόπουλος τον πρόλαβε αποκρούοντας σωτήρια με τα πόδια, ενώ ο Κουτσιανικούλης έκανε νέο σουτ μέσα από την περιοχή, με τον 20χρονο γκολκίπερ να λέει ξανά "όχι". 

39' Διακοπή στον αγώνα και έντονα παράπονα προς τον Αντωνίου, που δε διέκοψε το παιχνίδι ενώ ο Πουρτουλίδης δέχτηκε χτύπησε στο κεφάλι στην προσπάθεια αντιπάλου να απομακρύνει τη μπάλα. Ο έμπειρος μέσος του ΟΦΗ έδειξε να ζαλίζεται πολύ έντονα και έπεσε στο χορτάρι. Μετά την φροντίδα του ιατρικού τιμ επέστρεψε στο ματς μετά από ένα δίλεπτο.

41' Κίτρινη κάρτα στον Κουτσιανικούλη για διαμαρτυρία. 

45' Ωραία ατομική προσπάθεια του Κουτσιανικούλη, δίνει για τον Μάνο μέσα στην περιοχή, όμως ο τελευταίος θα πλασάρει αδύναμα στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, με τους ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το "στείρο" 0-0, παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. 

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

47' Διαμαρτυρίες του Μάνου προς τον διαιτητή για πέναλτι, με τον Μακροπουλιώτη να τον παρεμποδίζει στην κίνηση του προς την μπάλα, όπως έδειξε το τηλεοπτικό ριπλέι. 

55' Ο Στρέζος θα προλάβει στη μικρή περιοχή τον Λεό πριν πλασάρει, με τον παίκτη των γηπεδούχων να έχει υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Στο ριπλέι φαίνεται να είναι στην ίδια ευθεία με τους αμυντικούς. 

59' Κίτρινη κάρτα στον Παντελάκη για τράβηγμα στον Θανάση Ντίνα, που ήταν έτοιμος να μπει στην μεγάλη περιοχή. 

60' Ο Ντίνας θα εκτελέσει με φάλτσο από πλάγια θέση εκτός περιοχής, η μπάλα θα περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι. 

61' Κίτρινη κάρτα στον Γκίνη, που σύμφωνα με τον διαιτητή εκβίασε το πέναλτι με πέσιμο μέσα στην περιοχή. 

64' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Μπολάκης στο ματς αντί του Κοιλιάρα. 

66' Πολύ κοντά στο γκολ ο ΟΦΗ, ο Κουτσιανικούλης "στρώνει" για τον Κοέλιο που θα κάνει το σουτ., όμως ο Παπαδόπουλος αποκρούει εντυπωσιακά. 

67' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-1: Ο Μάνος μέσα στην περιοχή θα "περάσει" τη μπάλα για τον Θανάση Ντίνα, αυτός αποφεύγει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλασάρει σε κενή εστία για το 0-1.

69' Λάθος του Ζιούλη στην άμυνα, ο Κουτσιανικούλης θα προλάβει την "έξοδο" του Παπαδόπουλου, όμως το πλασέ του από πλάγιε δεξιά είναι άσχημο και καταλήγει άουτ. 

70' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Παπατόλιος στη θέση του Κοέλιο. 

72' Πρώτη κίνηση για τον Γιώργο Πετράκη, ο Σάλιακας αντί του Χαλκιαδάκη στο σχήμα του ΑΟΧ/Κισσαμικού. 

74' Πλασέ στην κίνηση από τον Πουρτουλίδη, όμως η μπάλα δε θα πάρει δύναμη και ο Παπαδόπουλος μπλοκάρει εύκολα. 

76' ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο Κουτσιανικούλης φεύγει από το παιχνίδι με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι, με 10 παίκτες θα συνεχίσει η ομάδα του Ηρακλείου. 

78' Ο Μάνος προσπαθεί σχεδόν από το κέντρο να "κρεμάσει" τον Παπαδόπουλου που ήταν μακριά από την εστία του, όμως η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ. 

79' Συρτό σουτ από τον Σάλιακα μέσα από την περιοχή, θα μπλοκάρει σταθερά ο Στρέζος. 

81' Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Περογαμβράκης στη θέση του Ντίνα. 

82' Αλλαγή και για τους γηπεδούχους, ο Βρεττός αντί του Γκίνη στο παιχνίδι. 

87' Από μία κίτρινη σε Νάστο και Αρναούτογλου για την αψιμαχία που είχαν οι δύο τους.

88' Τελευταία αλλαγή και για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ο Αποστολίδης στη θέση του Αρναούτογλου. 

91' Ο Παπατόλιος θα βρεθεί μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε θα φύγει άουτ. 

93' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ 1-1: Κάθετη πάσα του Βρεττού για τον Ξύδα, αυτός θα πλασάρει εύστοχα για το 1-1. 

Τελειώνει το ματς στα Περιβόλια, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς στις καθυστερήσεις. 

AOX/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Μακροπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Σεληνιωτάκης, Γκίνη (82' Βρεττός), Λεμονής, Χαλκιαδάκης (72' Σάλιακας), Ξύδας, Λεό.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Βαφέας, Κοιλιάρας (64' λ.τ. Μπολάκης), Νάστος, Πουρτουλίδης, Κοέλιο (70' Παπατόλιος), Ντίνας (81' Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News