Αντωνίου στα Χανιά, Αντιπαριώτης στο Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Αντωνίου στα Χανιά, Αντιπαριώτης στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τις αναμετρήσεις της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League το προσεχές σαββατοκύριακο, γνωστοποίησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Στο εκτός παιχνίδι του πρωτοπόρου ΟΦΗ στα Χανιά απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό ορίστηκε ο Αντωνίου από το σύνδεσμο Αθηνών, με βοηθούς του τον Ζήρδα επίσης από την Αθήνα και τον Τζιλίρης Πειραιά. Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας το οποίο και αυτό έχει κρητικό ενδιαφέρον, ο Εργοτέλης φιλοξενεί στο Παγκρήτιο την ΑΕ Καραϊσκάκη, με πρώτο διαιτητή τον Αντιπαριώτη(Ανάτ. Αττικής) και επόπτες τους Δουλγεράκη εξίσου από την Ανατόλική Αττική με τον Μαρνέζο από τα Χανιά.

Τέλος, την Κυριακή και στο παιχνίδι το παιχνίδι του Άρη με τον Απόλλων Πόντου στη Καλαμαριά, θα διευθύνει ο Αγγελάκης από το σύνδεσμο Μακεδονίας, με βοηθούς τον Αινάλη από τη Μακεδονία και Χριστάκογλου από το σύνδεσμο Χαλκιδικής.

Σάββατο 21/04, 17:00

Εργοτέλης – ΑΕ Καραϊσκάκης(Παγκρήτιο):Αντιπαριώτης(Ανάτ. Αττικής), Δουλγεράκης(Ανάτ. Αττικής), Μαρνέζος(Χανίων), Δραγάτης(Ανάτ. Αττικής)

ΑΟΧ/Κισσαμικός – ΟΦΗ(Δήμ.γηπ. Περιβολίων):Αντωνίου(Αθηνών), Ζήρδας(Αθηνών), Τζιλίρης(Πειραιά), Δημητρόπουλος(Δυτ. Άττικής)

Κυριακή 22/04, 17:00

Αναγέννηση Καρδίτσας – Πανσερραϊκός(Δημ. στ. Καρδίτσας): Μπλούνας(Φθιώτιδας), Παρασίου(Ημαθίας), Καράκωστας(Λάρισας), Βρέσκας(Πιερίας)

Παναιγιάλειος – Δόξα Δράμας(Δημ. στ. Αιγίου): Μπακογιάννης(Αθηνών), Δασκαλάκης(Ηρακλείου), Κύριος(Αρκαδίας), Ζαραβινός(Αθηνών)

Αιγινιακός – ΑΕ Σπάρτη(Δημ. στ. «Γιάννης Παραλυκίδης): Κολυτάς(Λασιθίου), Τσιότσος(Μακεδονίας), Θανασιάς(Ηπείρου), Μπαλατσούκας(Θεσπρωτίας)

Απόλλων Πόντου – Άρης(Απόλλων Καλαμαριάς): Αγγελάκης(Μακεδονίας), Αινάλης(Μακεδονίας), Χριστάκογλου(Χαλκιδικής), Βουρνέλης(Μακεδονίας)

Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή(γηπ. Φιλιπούπολης):Τεκεβέλης(Μακεδονίας), Τζιαμπάσης(Κοζάνης), Φράγιος(Μακεδονίας), Φωτιάδης(Καστοριάς)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News