Οι... έξι μέρες της ανόδου!

Ποδόσφαιρο
Οι... έξι μέρες της ανόδου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ έχει... αγγίξει σχεδόν με τα δύο χέρια την άνοδο και πολύ σύντομα μπορεί να την εξασφαλίσει και μαθηματικά. Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει ακόμη 5 βαθμούς για να “κλειδώσει” την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και τα δύο επόμενα ματς δίνουν αυτή την ευκαιρία.

Το πρώτο βήμα είναι ο σαββατιάτικος αγώνας με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό εκτός έδρας και τη μεθεπόμενη Πέμπτη (26/4) θα ακολουθήσει το ματς με τον Παναιγιάλειο στο “Γεντί Κουλέ” για την εμβόλιμη 28η αγωνιστική. Δύο σημαντικά παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών για τον ΟΦΗ, που, αν είναι νικηφόρα, θα σηματοδοτήσουν την επίτευξη του στόχου.

Έτσι, μπορεί το αποτέλεσμα στη Δράμα να μην ήταν το επιθυμητό, όμως ο βαθμός της ισοπαλίας σε μια δύσκολη έδρα ήταν ένα ακόμη... λιθαράκι. Ο Νίκος Παπαδόπουλος κρατάει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές, στέλνοντας και χθες το “μήνυμα” στα αποδυτήρια.

«Συνεχίζουμε βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μέχρι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά το στόχο μας», ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή. Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα θα έχει τετ-α-τετ και με κάποιους ξεχωριστά, καθώς, όπως τόνισε, μετά το τελευταίο παιχνίδι, θέλει να επισημαίνει κάποια πράγματα σε επίπεδο νοοτροπίας.

Ο ΟΦΗ θα πάει με την ψυχολογία πρωτοπόρου σ’ αυτά τα παιχνίδια, ώστε να τελειώνει άμεσα με το... εισιτήριο για την πρώτη τη τάξει κατηγορία. Εφόσον τα καταφέρει, θα μπορεί στα υπολειπόμενα να διεκδικήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή, σχεδιάζοντας παράλληλα με μεγαλύτερη ηρεμία την επόμενη μέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News