Παπαδόπουλος: «Μια ισοπαλία δε διαγράφει την πορεία μας»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Μια ισοπαλία δε διαγράφει την πορεία μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Δράμα μπορεί να σταμάτησε το νικηφόρο σερί του ΟΦΗ, όμως στην ομάδα του Ηρακλείου θεωρούν ότι η ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε αρχικά μετά το σημερινό ματς: «Μια ισοπαλία και μια εμφάνιση που δεν ήταν όπως θέλαμε, δεν μπορεί να διαγράψει αυτά που έχει πετύχει αυτή η ομάδα. Η προσπάθεια του ΟΦΗ συνεχίζεται μέχρι να εξασφαλιστεί μαθηματικά η άνοδος».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αναγκαστικές αλλαγές που αποσυντόνισαν τον ΟΦΗ, αλλά και σε κάποια θέματα νοοτροπίας: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και σκοράραμε πρώτοι. Παράλληλα είχαμε και δυο καλές αντεπιθέσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες επιλογές. Οι δυο αναγκαστικές αλλαγές μας αποσυντόνισαν. Η δόξα πήρε την κατοχή, αλλά μας έκανε μόνο ναι ευκαιρία στη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε και πάλι καλές στιγμές και σε δυο φάσεις θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Όμως δεχθήκαμε την ισοφάριση. Το παιχνίδι πέρασε για εμάς, η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Για εμάς δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και μέχρι να εξασφαλιστεί μαθηματικά η άνοδος. Η εβδομάδα που έρχεται είναι σημαντική για να μιλήσω στους παίκτες μου, για θέματα νοοτροπίας. Οι παίκτες μου οπισθοχώρησαν, χωρίς να υπάρχει λόγος και δεν ήταν στα πλάνα μας. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής των γηπεδούχων, Νίκος Κωστένογλου υπογράμμισε: «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον ΟΦΗ, δεν απειληθήκαμε πέρα από μια φάση. Ο ΟΦΗ προσπάθησε με άναρχο τρόπο για να μας απειλήσει. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία».

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Ανέστης Νάστος δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα: «Ήμασταν καλύτεροι, βάλαμε νωρίς γκολ και στην συνέχεια χάσαμε ευκαιρίες για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Σε μια στιγμή που ήμασταν χαλαροί, δεχτήκαμε το γκολ. Πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News