Δόξα Δράμας-ΟΦΗ Live

Ποδόσφαιρο
Δόξα Δράμας-ΟΦΗ Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ακόμη νίκη στην… κούρσα της κορυφής θέλει ο ΟΦΗ, που φιλοξενείται από τη Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και προηγείται 0-1 από το 7ο λεπτό με γκολ του Μαχαίρα. Στο 65' ο Κουσκουνάς ισοφαρίζει για τους Δραμινούς, 1-1 είκοσι λεπτά πριν το τέλος. Τέλειωσε το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στη Δράμα με την ομάδα του Ηρακλείου έχει το προβάδισμα, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, καθώς Βουό και Μαχαίρας αποχώρησαν τραυματίες. 

Ανάπαυλα πρώτου μέρους και στο Παγκρήτιο Στάδιο, ο Εργοτέλης είναι στο 0-0 με τον Απόλλων Λάρισας.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Πρώτη σέντρα στο γήπεδο της Δράμας.

7' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 0-1: Ο Δημήτρης Μαχαίρας βρίσκει το χώρο έξω από την περιοχή και με δυνατό συρτό σουτ ανοίγει το σκορ για τους Κρητικούς, 0-1.

16' Σέντρα από τον Γονδουλάκη, ο Μαρκόπουλος θα κάνει στην κίνηση το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

19' Ο Μάνος θα βρεθεί σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, θα σουτάρει υπό την πίεση του Γκότοβου και ο Μένκα θα μπλοκάρει σταθερά. 

20' Μακρινό σουτ του Ριζογιάννη, ο Στρέζος θα αποκρούσει εντυπωσιακά, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μαρκόπουλος είναι σε θέση οφσάιντ. 

26' Σουτ από τον Κουσκουνά εκτός περιοχής, μπλοκάρει ο Στρέζος με διπλή προσπάθεια. 

28' Ο Μάνος θα διεισδύσει στην αντίπαλη περιοχή, δεν καταφέρνει να κάνει τελικό σουτ, όμως από την καραμπόλα πάνω στον Πεταυράκη η μπάλα για λίγο θα περάσει κόρνερ.

37' Δύο μαζεμένες αλλαγές σε ένα δίλεπτο για τον ΟΦΗ, καθώς οι Μαχαίρας και Βουό δεν μπορούν να συνεχίσουν λόγω τραυματισμού στη θέση τους Περογαμβράκης και Πουρτουλίδης. 

45+2' Ευκαιρία για τους Δραμινούς, μετά την εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη, η κεφαλιά του Γκότοβου στην "καρδιά" της περιοχής φέυγει ελάχιστα άουτ. 

46' Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο με αλλαγή για τους γηπεδούχους, ο Ματσούκας στο ματς αντί του Μαρκόπουλου.

50' Σουτ του Ντίνα από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα κοντράρει και καταλήγει στην αγκαλιά του Μένκα που δεν ανησυχεί. 

56' Δεύτερη αλλαγή για την Δόξα Δράμας, ο Λίτσκας αντί του Γεωργιάδη. 

60' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Μάνος και Κουτσιανικούλης συνεργάζονται ωραία στον κενό χώρο, ο δεύτερος θα πλασάρει μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει εκτός εστίας. 

65' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-1: Κάθετη πάσα του Μπαϊκαρά για τον Κουσκουνά, πλασάρει εύστοχα μέσα από την περιοχή για το 1-1. 

68' Σέντρα του Γουνδουλάκη από δεξιά, κεφαλιά του Μπαϊκαρά, θα μπλοκάρει σταθερά ο Στρέζος. 

73' Τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Βαφέας περνάει στο ματς αντί του Ντίνα. 

78' Κίτρινη κάρτα στον Ανέστη Νάστο για χέρι. 

82' Σέντρα του Μπολάκη από δεξιά, κεφαλιά του Μάνου στο δεύτερο δοκάρι άουτ. Καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. 

83' Συρτό σουτ από το Μάνο εκτός περιοχής, δε θα βρει στόχο. 

85' Αλλαγή για τη Δόξα ο Αρναρέλλης στη θέση του Γουνδουλάκη. 

86' Κίτρινη κάρτα στον Λίτσα για αντικανονικό μαρκάρισμα. 

87' Κίτρινη στον Μαχαίρα στον πάγκο του ΟΦΗ για διαμαρτυρία. 

89' Κίτρινη κάρτα στον Μάνο, που δείχνει ιδιαίτερα εκνευρισμένος. 

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Γκορτσίλα, 1-1 το τελικό αποτέλεσμα. Στη Δράμα σταματάει το νικηφόρο σερί του ΟΦΗ. 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Μένκα, Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Γκότοβος, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (85' Αρναρέλλης), Μαρκόπουλος (46' Ματσούκας), Μπαϊκαρά, Γεωργιάδης (56' Λίτσκας), Κουσκουνάς.

OΦΗ (Nίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος,  Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Νάστος, Μαχαίρας (37' λ.τ. Περογαμβράκης), Ντίνας (73' Ντίνας), Μάνος, Κουτσιανικούλης, Βουό (38' λ.τ. Πουρτουλίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News