Βλέπει 3η θέση ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, 0-2 στις Σέρρες!

Ποδόσφαιρο
Βλέπει 3η θέση ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, 0-2 στις Σέρρες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο διπλό με 0-2 πανηγύρισε μέσα στις Σέρρες ο ΑΟΧ/Κισσαμικός και «χτυπάει» ακόμα και την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αντίθετα για τον Πανσερραϊκό αυτό το αποτέλεσμα μοιάζει καταδικαστικό, σε συνδυασμό με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Τα γκολ της χανιώτικης ομάδας ήρθαν στο β’ ημίχρονο. Στο 60’ πολύ ωραία πάσα του Ξύδα ο Λεμονής αφύλαχτος στη μικρή περιοχή νίκησε τον Ρίστιτς και έκανε το 0-1. Τα πόδια των γηπεδούχων «κόπηκαν» και μία πολύ κακή εκτίμηση της φάσης από τον Ρίστιτς έφερε το 0-2 στο 72'. Ο Γκίνη εκτέλεσε φάουλ, ο Σέρβος γκολκίπερ έπιασε «αέρα» και ο Χαλκιαδάκης σε ανυπεράσπιστη εστία έκανε το 0-2.

Τα «λιοντάρια» θα μπορούσαν να μπουν εκ νέου στο παιχνίδι στο 78' όταν ο Πόζογλου επιχείρησε συρτό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος επενέβη, άλλαξε πορεία στη μπάλα και με τη βοήθεια του δοκαριού έσωσε την εστία του.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης (59' Στέβιτς), Ποζατζίδης (80' Ναζίμ), Τσελεπίδης, Ρούσσος, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Κάκκο (89' Χατζητερζόγλου), Πόζογλου, Δούμτσιος.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (10' Παπαδόπουλος), Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Χαλκιαδάκης (73' Σάλιακας), Λέο (80' Νικόλτσης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News