Συνεδρίαση στον ΟΦΗ με το οικονομικό στο επίκεντρο

Ποδόσφαιρο
Συνεδρίαση στον ΟΦΗ με το οικονομικό στο επίκεντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικά θέματα είχε στην ατζέντα το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ, με το οικονομικό να είναι το κυρίαρχο, αφού στόχος είναι να διατηρηθεί μια ισορροπημένη κατάσταση.

Η συζήτηση ξεκίνησε με κατανομή ρόλο, με στόχο την όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Το χορηγικό, αλλά και τα τηλεοπτικά απασχόλησαν αρκετά τους διοικούντες, καθώς πρόκειται για ζητήματα που ήδη υπάρχουν πολύ προχωρημένες επαφές.

Στην σχετική ενημέρωση για τη συνεδρίαση αναφέρεται: «Η υπόθεση της αδειοδότησης, η οποία ακολουθεί μετά την ευτυχή κατάληξη που είχε για τον ΟΦΗ,  το θέμα της επιτήρησης,  ήταν από τα βασικά θέματα.

Ο ΟΦΗ πέρασε με επιτυχία την πρώτη φάση της αδειοδότησης και πλέον προχωράει για τη δεύτερη φάση.

Το Δ.Σ. ασχολήθηκε ακόμη, με θέματα εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων που πρέπει να γίνουν, τόσο στο Γεντί Κουλέ, όσο και στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Όπως επίσης και το θέμα των υποδομών, στο οποίο θα υπάρξει μια αναδιοργάνωση, εφ’ όσον η ομάδα, ολοκληρώσει  το στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκ.

Συζητήθηκαν ακόμη,  θέματα, που αφορούν συζητήσεις ,που έχουν ξεκινήσει σε θέματα συζητήσεων με διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες ρουχισμού.

Ακόμη, το Δ.Σ. ασχολήθηκε με  το ταξίδι στη Δράμα και τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

«Ο ΟΦΗ είναι κοντά στο στόχο του, αλλά δεν έχει επιτευχθεί ακόμη και πρέπει η προσπάθεια να συνεχιστεί από όλους με την ίδια δύναμη, όπως μέχρι σήμερα», τονίζεται από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News