Εύκολη νίκη της Κ-19 του Εργοτέλη κόντρα στη Σπάρτη

Ποδόσφαιρο
Εύκολη νίκη της Κ-19 του Εργοτέλη κόντρα στη Σπάρτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με περίσσια ευκολία και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Κ-19 του Εργοτέλη επικράτησε με 7-1 επί της αντίστοιχης ομάδας της Σπάρτης, σε εξ αναβολής παιχνίδι στο «Νίκος Καζαντζάκης».

Στο παιχνίδι όπου παρευρέθηκε και ο Τάκης Γκώνιας, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν σαφώς ανώτεροι αλλά και αποτελεσματικοί αφού εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Η πρώτη καλής στιγμή στην αναμέτρηση καταγράφηκε στο 2’ του παιχνιδιού, όταν ο Πλαϊτάκης έπιασε την κεφαλιά όμως ο Μπακοδήμος βρέθηκε σε ετοιμότητα και απέκρουσε, στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.

Στο 4’ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια  χαμένη ευκαιρία με τον Κατσούρι να βγαίνει τετ α τετ με τον Μπακοδήμο και τον τελευταίο να αποκρούει ξανά.

Στο 31’ ωστόσο, ο Εργοτέλης κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από κόρνερ του Κατσούρι, ο Πλαϊτάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά μετά, οι παίκτες του Βασίλη Πλεσίτη διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κουτσογιαννάκης με σούτ μέσα από την περιοχή να γράφει το 2-0.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 41’, ήρθε και το τρίτο γκολ για τον Εργοτέλη με σκόρερ ξανά τον Κουτσογιαννάκη.

Στο δεύτερο μέρος και στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή της επανάληψης, ο Κουτάντος με σούτ στο 51’ διαμόρφωσε το 4-0 ενώ στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Κωστάκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» τα επόμενα λεπτά συνέχισαν να «σφυροκοπούν» την εστία της Σπάρτης με αποτέλεσμα να σημειώσουν ακόμα τρια γκολ.

Το πρώτο ήρθε στο 65’ με πλασέ του Μαυροματίδη, όπου διαμορφώθηκε το 5-1 ενώ στο 80’ ο Κεφαλούκος σημείωσε το 6-1.

Το τελικό σκορ στην ευρεία νίκη του Εργοτέλη(7-1) απέναντι στη Σπάρτη γράφτηκε στο φινάλε της αναμέτρησης με αυτόγκολ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης: Κορνηλάκης (46’ Σταματάκης), Λούσι (52'Μανιουδάκης), Πλαϊτάκης, Κουτάντος, Κουτεντάκης (56’ Μιφτάρι), Τσακάνι, Κατσούρι (52΄Κεφαλούκος), Σαϊτάκης, Κουτσογιαννάκης (52’ Σαμπροβαλάκης), Μαυροματίδης, Δουλγεράκης

Σπάρτη: Μπακοδήμος, Ολάνης, Χατζηαντωνάκης, Καββούρης, Κολιτσίδας, Μπέζας, Κωστάκης, Νεστόπουλος, Χότζα, Λυκούδης, Vorfi

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News