Σπανός:«Χάσαμε την ψυχραιμία μας»

Ποδόσφαιρο
Σπανός:«Χάσαμε την ψυχραιμία μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας, της δυναμικότητας και της θέσης των δύο ομάδων. Ήταν επίσης ωραία η ατμόσφαιρα στο γήπεδο κι ένα παιχνίδι με μπόλικη τακτική. Θεωρώ ότι ήμασταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε τρεις ευκαιρίες. Από ένα λάθος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεχθήκαμε το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και μετά το δεύτερο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε την ψυχραιμία μας και την ηρεμία μας και αναλωθήκαμε σε μια κατάσταση. Νομίζω ότι δεν αξίζαμε αυτήν την ήττα. Κάναμε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια μας αλλά δεν σκοράραμε. Θεωρώ ότι εκεί ήταν η διαφορά του ΟΦΗ σήμερα. Έβαλε τις δικές του ευκαιρίες σε αντίθεση με μας. Δεν θέλαμε να χάσουμε το αήττητο αλλά υπάρχουν παιχνίδια μπροστά μας στα οποία θα προσπαθήσουμε να αμφισβητήσουμε τη βαθμολογική διαφορά. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει και μαθηματικά η άνοδος», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Σπανού.

Ερωτώμενος για τη διαιτησία της αναμέτρησης απάντησε: «δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη διαιτησία, δεν θα το κάνω ούτε τώρα». Σχετικά με τα συναισθήματα στην ομάδα μετά την ήττα κι αν ήταν προϊόν εφησυχασμού, σημείωσε: «Εμείς δεν εφησυχάζουμε. Δεν χάθηκε κάτι, στεναχωρηθήκαμε, δεν θέλαμε να χάσουμε το παιχνίδι αλλά πρέπει να ηρεμήσουμε. Και με την επιστροφή της ομάδας από το Πάσχα να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που απομένουν. Για μένα τα φαβορί πάντα φαίνονται στο γήπεδο. Δεν ξέρεις πώς θα είναι η βαθμολογία έπειτα από 3-4 αγωνιστικές».

Από την άλλη, ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης ο οποίος δεν έκρυψε τη πικρία του για την ήττα απέδωσε τα εύσημα στον ΟΦΗ για τη νίκη ενώ παράλληλα ανέφερε ότι ο στόχος δεν έχει τελειώσει καθώς υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη αλλά και στους συμπαίκτες μου γιατί τα αξίζουν πραγματικά. Μέσα από δυσκολίες καταφέραμε να ήμασταν αήττητοι κι αυτό που καταφέραμε δεν είναι μικρό. Χάσαμε ένα παιχνίδι, είμαστε στεναχωρημένοι γι’ αυτό αλλά ο στόχος δεν έχει τελειώσει. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, έχουμε οκτώ παιχνίδια ακόμη και πάμε να τα κερδίσουμε όλα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News