Βαθμό «χρυσάφι» στην Καλαμαριά ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Βαθμό «χρυσάφι» στην Καλαμαριά ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και η υπεροχή τους συνοδεύτηκε με γκολ στο 17’ με τον Χασομέρη να ανοίγει με κεφαλιά το σκορ για τον Απόλλωνα Πόντου. Στη συνέχεια, η ομάδα της Καλαμαριάς είχε και κάποιες ευκαιρίες για να σημειώσει και ένα δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ωστόσο και ο Εργοτέλης, θα μπορούσε να  ολοκληρώσει το ημίχρονο, έχοντας πετύχει ένα γκολ αλλά οι παίκτες του Τάκη Γκώνια δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Στην επανάληψη, ο Απόλλωνας Πόντου έδωσε πολύ χώρο στους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι ήταν πολύ απειλητικοί καθ’όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Η Καλαμαρία απώλεσε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 62’ με τον Συμελλιδη, το ίδιο όμως έκανε και ο Εργοτέλης με τον Κάϊπερς στο 74’, το σουτ του οποίου ήταν άστοχο.

Όμως ο Βέλγος στράικερ, ο οποίος αποτελεί την αιχμή του δώρατος για τον Εργοτέλη, έκανε πάλι το… θαύμα του. Στο 82’ ο Τσέλιος βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Κάϊπερς, ο τελευταίος δεν λάθεψε και ο Εργοτέλης πήρε ένα πολύ σημαντικό βαθμό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά και της προσπάθειας για παραμονή στην Football League.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Πόντου: Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Βεργώνης, Καλογέρης(46’ Τσεμπερίδης), Ηλιάδης(73’ Βλαχομήτρος), Χασομέρης

Εργοτέλης:Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπάτζιος, Τσέλιος, Μπουτσάκης(90’ Ιατρούδης), Μπουρσέλης, Σταματάκος(90’ Μανουδάκης), Έφορντ(73’ Βογιατζής, Κάϊπερς

Μόνος στην κορυφή ο ΟΦΗ, «τρελό» ματς στη Λάρισα με νικητή των Απόλλωνα

Σαν… σίφουνας συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της Football League ο ΟΦΗ, ο οποίος υπέταξε μέσα στο «Γεντί Κουλέ» τον Άρη (2-0) και βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Σε ένα αμφίρροπο και χορταστικό παιχνίδι στη Λάρισα, ο τοπικός Απόλλωνας επικράτησε με 4-3 της αξιόμαχης Καλλιθέας, η οποία προηγήθηκε δύο φορές, την δεύτερη μάλιστα με δύο γκολ διαφορά(1-3), ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψαν υπέρ τους το παιχνίδι με σκορ 4-3 στο δεύτερο μέρος.

Σημαντική νίκη η οποία έφερε τον Πανσερραϊκό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού πέτυχαν οι Σερραίοι, οι οποίοι επικράτησαν με 3-1 επί της Σπάρτης. Τέλος, Τρίκαλα και ΑΕ Καραϊσκάκης παρέμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Αναλυτικά η Βαθμολογία:

  1. ΟΦΗ 63
  2. Άρης 60
  3. Παναχαϊκή 47
  4. Απόλλων Λάρισας 43
  5. Δόξα Δράμας 43
  6. Απόλλων Πόντου 42
  7. ΑΟΧ/Κισσαμικός 40
  8. ΑΕ Καραϊσκάκης 40
  9. Τρίκαλα 39
  10. Σπάρτη 32
  11. Αναγέννηση Καρδίτσας 31
  12. Πανσερραϊκός 28
  13. Εργοτέλης 27
  14. Αιγινιακός 26
  15. Παναιγιάλειος 21
  16. Καλλιθέα 16
  17. Βέροια 5
  18. Αχαρναϊκός -51
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News