Παπαδόπουλος: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, συνεχίζουμε με σοβαρότητα»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, συνεχίζουμε με σοβαρότητα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ είναι «αγκαλιά» με την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, με το Νίκο Παπαδόπουλο όμως να κρατά χαμηλούς τόνους μετά το μεγάλο διπλό επί της Παναχαϊκής.

Ο 45χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας του, επισημαίνοντας ότι χρειάζονται κι άλλες νίκες για την μαθηματική εξασφάλιση του στόχου.

Αναλυτικά: «Είχαμε μία άψογη φιλοξενία, ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Παναχαϊκής. Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο δύο μεγάλων ομάδων και καλών στην κατηγορία. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το ματς, πάνω στο πλάνο μας, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα πολύ καλή στο transition. Η Παναχαϊκή κάποιες στιγμές είχε την κατοχή, αλλά ελάχιστες φορές κινδυνεύσαμε. Είναι μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που φαίνεται ότι σε λίγο καιρό, θα είναι εκεί όπου αξίζει. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, μέχρι να γίνει μαθηματικά, θα είμαστε σοβαροί για να παίρνουμε νίκες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τον κόσμο μας για τη στήριξη. Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για την εικόνα της και αυτό που βγάζει».

Ερωτηθείς για την ευκολία που ήρθε η νίκη υπογράμμισε: «Δεν κερδίσαμε εύκολα, δεχτήκαμε πίεση αρκετές φορές, αλλά είχαμε καλή τακτική και συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι. Βγήκε το σχέδιό μας, αλλά δεν κερδίσαμε εύκολα».

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Στόχος μας είναι να πάρει χαρά ο κόσμος μας».

Τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εκπροσώπησε ο Γιάννης Κοιλιάρας, ο οποίος ανέφερε με εμφανή συγκίνηση σε κάποια σημεία: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Ήταν συγκλονιστικός, πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Εγώ προσωπικά νιώθω ευλογημένος που παίζω στον ΟΦΗ. Είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους συμπαίκτες. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για την προσπάθειά της. Έχω περάσει από εδώ σε δύσκολα χρόνια. Όσον αφορά το ματς, κάναμε το καλύτερο ξεκίνα από όλα τα ματς της χρονιάς. Μας βγήκαν όλα, έχουμε ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πάμε για τη νίκη με τον Άρη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News