Οι δηλώσεις Παπαδόπουλου και Γκώνια

Ποδόσφαιρο
Οι δηλώσεις Παπαδόπουλου και Γκώνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του, παρότι το ματς έγινε… ροντέο, εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έβγαλε ψυχή και έδειξε σωστή νοοτροπία.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που πρέπει να το βλέπει όλος ο κόσμος, όμως για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Football League, δεν πρέπει να παίζει έτσι. Δεχθήκαμε δυο γρήγορα γκολ, όμως η ψυχή και ο τρόπος που δουλέψαμε, έφερε την ανατροπή. Όσες φορές καταφέραμε και πιέζαμε ψηλά, κάναμε φάσεις. Είχαμε θέμα στον άξονα που δεν ήμασταν πιεστικοί. Έγινε όμως η ανατροπή και κερδίσαμε το ματς. Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι, αμυντικά δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοιες φάσεις, ενώ και επιθετικά δεν πρέπει να τις χάνουμε. Παραμένουμε στην κορυφή και με τα προβληματάκια που έχουμε πάμε για το επόμενο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθειά του. Η νοοτροπία που έχουμε είναι ότι η ομάδα δεν δέχεται να χάσει, είναι στο πετσί μας η νίκη».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας, επισήμανε ότι οι ποδοσφαιριστές του εξελίσσονται και ο απολογισμός του δεύτερου γύρου είναι καλύτερος ως τώρα.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη του και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του. Κάναμε ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα στους αγώνες που έχουμε δώσει ως τώρα με δύο πανέμορφα γκολ και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά για αυτό. Δεν κατορθώσαμε στο 0-2 να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όπως ξέρουμε και να κερδίσουμε χρόνο και έγινε γρήγορα το 1-2. Κινδυνεύαμε μόνο από μακρινές μπαλιές, από τις μεταβιβάσεις που είχαμε πρόβλημα, αλλά και στην ποιότητα των παικτών του ΟΦΗ. Εμείς σε όλο το παιχνίδι το ελέγχαμε ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες και κινδυνεύαμε με αντεπιθέσεις. Είμαι πολύ υπερήφανος για τα παιδιά που όπου και αν παίζουν, παίζουν το ίδιο και είναι συγκλονιστικό το πόσο έχουν εξελιχθεί, δεν έχει όμως η προσπάθειά του μετουσιωθεί σε βαθμούς. Το πρόβλημά μας ήταν οι αντεπιθέσεις. Υπάρχουν όμως και άλλοι παράγοντες, όπως όταν δεν προστατεύουν οι διαιτητές το παιχνίδι, όπως έγινε σήμερα σε κάποιες φάσεις. Από τις 6 αγωνιστικές του δευτέρου γύρου, με 4 εκτός έδρας ματς, έχουμε πάρει πολλούς περισσότερους βαθμούς από ότι στον πρώτο γύρο και θα έπρεπε να είχε περισσότερους».

Τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εκπροσώπησε ο Θανάσης Ντίνας, που υπογράμμισε από την πλευρά του: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, έτσι όπως ξεκίνησε με την ψυχρολουσία των δυο γκολ. Εκεί όμως βγάλαμε προσωπικότητα και χαρακτήρα. Γυρίσαμε το παιχνίδι, είχαμε χαρακτήρα και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Πήραμε το παιχνίδι και προχωράμε. Σε ότι έχει να κάνει με το πρόσωπό μου, έχουν αλλάξει πολλά, καθώς πιστεύω στην ομάδα. Είχα μια άσχημη επιλογή το καλοκαίρι τη διόρθωσα και πλέον απολαμβάνω και πάλι το παιχνίδι».

Στην αντίπερα όχθη, ο Μανόλης Νικολακάκης τόνισε για λογαριασμό των παικτών του Εργοτέλη: «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη και εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους του, γιατί είναι μια ομάδα από αυτές που χρειάζεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάναμε ένα ονειρεμένο ξεκίνημα στον αγώνα, όλα βάσει σχεδίου, δεν μπορώ να αιτιολογήσω τι έγινε στη συνέχεια. Δεχθήκαμε γκολ από φάσεις που μας είχαν τονιστεί, από λάθη μας. Δεν μπορούσαμε να το διαχειριστούμε και δεχθήκαμε και τα τέσσερα γκολ ενώ είχαμε τον έλεγχο. Προχωράμε, δεν αλλάζει κάτι, θα δουλέψουμε και το θετικό είναι αυτό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, είναι στο χέρι μας. Δουλεύουμε πολύ καλά σε επίπεδο Super League και πρέπει να εξελιχθούμε περισσότερο. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο, κάθε ένας το βλέπει διαφορετικά, περισσότερο σχολιάζουν αυτά που λέμε και όχι αυτά που κάνουμε. Να κοιτάζουμε πως παίζουμε και να μην κρίνουμε τα λεγόμενά μας. Μας ενδιαφέρει και αγαπάμε τη διαδικασία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News