«Δραπέτευσε» με το… τρίποντο από τα Περιβόλια ο Άρης

Ποδόσφαιρο
«Δραπέτευσε» με το… τρίποντο από τα Περιβόλια ο Άρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαχητικός ο ΑΟΚ/Κισσαμικός, όμως δεν κατάφερε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας

Με το γκολ του Πασά λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, ο Κισσαμικός επικράτησε με 3-2 του ΑΟΧ/Κισσαμικού στα Περιβόλια και συνεχίζει να βλέπει την άνοδο.

Η ομάδα των Χανίων βρέθηκε μπροστά στο σκορ, ο Άρης ανέτρεψε τα δεδομένα, όμως ο Κισσαμικός ισοφάρισε σε 2-2 για να πάρει τελικά το… τρίποντο η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο φινάλε.

Η ομάδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού προηγήθηκε στο 17ο λεπτό με το σουτ του Λέο στο ύψος της περιοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες του Άρη ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 25’ ισοφάρισαν με τη… βολίδα του Διαμαντόπουλου από μακριά, ενώ με την κεφαλιά του ίδιου παίκτη πήραν και τα ηνία με 1-2 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και με τη συμπλήρωση της μίας ώρας ισοφάρισε σε 2-2 με το γκολ του Λέο με κοντινή προβολή. Ο Άρης πίεσε περισσότερο στη συνέχεια και δικαιώθηκε καθώς στο 85’ πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Πασά να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Ντούση και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-3.

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Τασιούλης (57’ Χαλκιαδάκης), Βρεττός (78’ Αποστολίδης), Ξύδας, Λέο.

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος (75’ Κανακούδης), Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Παυλίδης (81’ Μπαργκάν), Κάσσος (60’ Πασάς), Ντούνης, Πλατέλλας,

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News