default-image

Πανέτοιμος αλλά με ελλείψεις κόντρα στον Άρη ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

Ποδόσφαιρο
Πανέτοιμος αλλά με ελλείψεις κόντρα στον Άρη ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανέτοιμος αλλά με προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, ο οποίος ολοκλήρωσε το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία του, σε προπόνηση μικρής διάρκειας στο προπονητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς.

Με βάση την πρωινή προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής, ο τεχνικός της χανιώτικής ομάδας, Γιώργος Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει πάνω στους Σάλιακα, Σερβιλάκη και Τόλι ενώ παρά το γεγονός ότι ο Αλέξης Σεληνιωτάκης πήρε κανονικά μέρος στη προπόνηση, η συμμετοχή του κρίνεται αβέβαιη αφού μέχρι στιγμής οι ενοχλήσεις που αποκομίσε στο παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκη, δεν υποχωρούν.

Παρά τα προβλήματα ωστόσο, στις τάξεις του ΑΟΧ/Κισσαμικού το παιχνίδι κόντρα στον Άρη μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να περάσει. Η «μάχη» απέναντι σε μια εκ των κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας αποτελεί μια ακόμα πρώτης τάξεως ευκαιρία, για τον Γιώργο Πετράκη και τους ποδοσφαιριστές να αποδείξουν, βάση εμφάνισης και απόδοσης ότι δικαίως βρίσονται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Football League.

 Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη:

Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς , Αρναούτογλου, Ζιούλης, Παντελάκης, Καραγεώργης, Μαρκοπουλιώτης, Φουάσης, Γκίνη, Σελινιωτάκης, Λεμονής, Τασιούλης, Βρεττός, Αποστολίδης, Ξύδας, Νικόλτσης, Λέο, Χαλκιαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News