Ντίνας: «Να παραμείνουμε πρώτοι»

Ποδόσφαιρο
Ντίνας: «Να παραμείνουμε πρώτοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη «σφραγίδα» του Θανάση Ντίνα, ο ΟΦΗ πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Καλλιθέας και συνέχισε την πορεία του προς την άνοδο.

Ο έμπειρος μέσος πέτυχε δύο γκολ με υπέροχες εκτελέσεις φάουλ και συνέβαλε για την ανατροπή του σκορ, πριν το «κλείσιμο» του πρώτου ημιχρόνου.

Μιλώντας, για το γεγονός ότι θύμισε… Φραντζέσκο τόνισε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ότι για πρώτη φορά πετυχαίνει δύο γκολ με εκτελέσεις φάουλ.

«Ναι, πρώτη φορά. Εντάξει, μου αρέσει, αλλά φέτος αν και είχα καλές εκτελέσεις, δεν είχα γκολ με αυτόν τον τρόπο. Στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, μου έδωσε δυο γκολ και το χάρηκα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για τη σημασία που είχε το πρώτο προσωπικό του γκολ: «Πιο σημαντικό ήταν το πρώτο, γιατί κάναμε το 1-2 και γυρίσαμε το παιχνίδι. Πιο δύσκολο ήταν όμως το δεύτερο φάουλ, με το οποίο κάναμε το 1-3. Τα χάρηκα και τα δυο όμως».

Για τα συναισθήματα του και την αφιέρωση στον κόσμο υπογράμμισε: «Ένιωσα πολύ όμορφα. Με τα γκολ αυτά γυρίσαμε το παιχνίδι, κάναμε την ανατροπή και το κερδίσαμε. Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου με τον κόσμο. Να τους ευχαριστήσω που ήρθαν να μας στηρίξουν, σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Για αυτό και γύρισα προς το μέρος τους και χάρηκα που τους έδωσα την ικανοποίηση της νίκης».

Ο Θανάσης Ντίνας έδωσε το σύνθημα για… προσγείωση σε ότι αφορά τη συνέχεια, όμως στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι πρώτος στη βαθμολογία: «Είμαστε πρώτοι και αυτό τα λέει όλα. Να συνεχίσουμε έτσι. Χαμηλά τη μπάλα όμως. Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα».

Κλείνοντας, επισήμανε για το ματς με τον Εργοτέλη που έρχεται: «Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Πάμε με σοβαρότητα, για μια ακόμη νίκη, που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News