Με τις γνωστές απουσίες ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Με τις γνωστές απουσίες ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφώνεται η προετοιμασία του Εργοτέλη ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης (18/03, 15:00) απέναντι στη Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Στη προπόνηση όπου διεξήχθη σήμερα στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου, δεν έλαβε μέρος ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς για τους «κιτρινόμαυρους», Μανώλης Ροβίθης. Την ερχόμενη εβδομάδα και κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη Πέμπτη, αναμένεται να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στο αριστερό γόνατο (ρήξη χιαστού) την οποία αποκόμισε από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Επιπρόσθετα, ο Τάκης Γκώνιας ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει Δόξας Δράμας, δεν μπορεί να υπολογίζει πάνω στον τιμωρημένο, Χρήστο Μπάτζιο ο οποίος συγκέντρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από την επικείμενη αναμέτρηση.

Όσον αφορά στην κατάσταση του Βασίλη Μπούζα, οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι ελάχιστες παρά το γεγονός ότι σιγά σιγά ξεπερνά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Τέλος, η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να ολοκληρωθεί στην αυριανή πρωινή προπόνηση η οποία και έχει προγραμματιστεί στις 10:45 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News