Οριστικά εκτός και ο Μαχαίρας

Ποδόσφαιρο
Οριστικά εκτός και ο Μαχαίρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορύφωση της είναι η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα το Σάββατο. Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα, υπάρχει αποφασιστικότητα και πίστη.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι αναγκασμένος να ανακατέψει την τράπουλα λόγω των απουσιών, όμως το βάθος του ρόστερ, δίνει τη δυνατότητα για ποιοτικές επιλογές.

Ο Δημήτρης Μαχαίρας δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα σήμερα, καθώς κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί και είναι εκτός για τον προσεχή αγώνα. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να είναι πολύ καλύτερα, όμως ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια όπου η παρουσία του κρίνεται επιβεβλημένη και μάλιστα στο 100% της ετοιμότητας του.

Η τεχνική ηγεσία καλείται να βρει τις λύσεις για τη μεσαία γραμμή και την επίθεση, όπου οι απουσίες των Παπαστεριανού και Βουό δημιουργούν έντονο… πονοκέφαλο. Πουρτουλίδης και Ντίνας είναι οι βασικοί υποψήφιοι, ενώ ο Μάνος θα πάει στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

Από κει και πέρα, σίγουρα στα θετικά είναι  η κατάσταση των Μονιάκη, Κοιλιάρα και Φαζού που προπονούνται πλέον σε φουλ ρυθμούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News