Βαφέας: «Είναι ωραίο να σκοράρεις»

Ποδόσφαιρο
Βαφέας: «Είναι ωραίο να σκοράρεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Βαφέας ήταν ο κεντρικός πρωταγωνιστής στη νίκη του ΟΦΗ επί των Τρικάλων, καθώς αν και αμυντικός πέτυχε δύο από τα γκολ της ομάδας του.

Λειτουργώντας ως καλός… επιθετικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αν και όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας είναι πρώτη φορά που σκοράρει… εις διπλούν.

Για τα συναισθήματα του ανέφερε: «Πολύ ωραία, είναι η αλήθεια. Το σημαντικό είναι ότι βοήθησα την ομάδα. Ωραίο συναίσθημα, πάντως να σκοράρεις και μάλιστα δυο φορές».

Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κλήθηκε να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή, ενώ ο ίδιος τονίζει για τη φυσική του θέση: «H φυσική μου θέση είναι κεντρικός αμυντικός. Όμως παίζω, όπου μου ζητήσει ο προπονητής και χρειάζεται η ομάδα. Η θέση του αμυντικού μέσου, θέλει παραπάνω τρεξίματα και πίεση. Δυσκολεύθηκα στο πρώτο ημίχρονο με τα Τρίκαλα. Μετά το πρώτο γκολ ανέβηκε η ψυχολογία μου και μου βγήκαν περισσότερα πράγματα».

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής στάθηκε στην ατμόσφαιρα που υπήρχε στο «Γεντί Κουλέ»: «Πραγματικά τρομερή. Φανταστική. Δεν έχω συναντήσει κάτι καλύτερο».

Για το παιχνίδι που έρχεται με την Καλλιθέα εκτός έδρας και τη «μάχη» της ανόδου υπογράμμισε: «Πάμε και εκεί για τους τρείς βαθμούς. Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε, όπως πάντα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Παλεύουν τρείς ομάδες, αλλά πιστεύω ότι ο ΟΦΗ 100% θα είναι στη Σούπερ Λίγκα του χρόνου».

Κλείνοντας, ο Νίκος Βαφέας μίλησε για την απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ τον περασμένο Ιανουάριο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από το προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο. Νιώθω ότι είμαι και εγώ μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News