Συνεχίζουν με την ίδια... δίψα!

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζουν με την ίδια... δίψα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χαρακτήρα νικητή, “μέταλλο” και μεγάλη αποφασιστικότητα, ο ΟΦΗ συνεχίζει την πορεία του για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Ηρακλείου συμπληρώνει το... παζλ με τις συνεχόμενες νίκες, φτάνοντας πλέον τις οκτώ.

Μπορεί η νίκη του Άρη επί του Εργοτέλη να έφερε ξανά τον ΟΦΗ στη 2η θέση, όμως θα έχει ευκαιρίες μπροστά του για την... προσπέραση. Στις τάξεις των Κρητικών υπάρχει κλίμα ευφορίας και ικανοποίηση, ενώ άπαντες τονίζουν ότι πρέπει να συνεχίσουν με την ίδια “δίψα”.

Η νίκη επί των Τρικάλων ήταν μια ακόμη απόδειξη ότι το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει τον τρόπο να ανταπεξέρχεται σε όλες τις πιθανές συνθήκες. Ακόμη κι όταν ο προχθεσινός αγώνας έδειξε να “στραβώνει” για ένα διάστημα, από πλευράς εικόνας, οι “ασπρόμαυροι” έβγαλαν αντίδραση και με τη δύναμη της έδρας μετέτρεψαν το ματς σε... πάρτι.

Η τεχνική ηγεσία έδωσε βέβαια άμεσα το σύνθημα για... προσγείωση, επισημαίνοντας προς το ποδοσφαιρικό τμήμα ότι υπάρχει ακόμη δρόμος και απαιτείται συγκέντρωση. Έτσι, η προσοχή είναι πλέον στραμμένη στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με την Καλλιθέα σε μια κομβική αγωνιστική, αφού μία ημέρα αργότερα θα γίνει το παιχνίδι Παναχαϊκή-Άρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News