Γράφας: «Είμαστε απαράδεκτοι»

Ποδόσφαιρο
Γράφας: «Είμαστε απαράδεκτοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυσαρεστημένος από την απόδοση της ομάδας του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο Θωμάς Γράφας μετά τον αγώνα των Τρικάλων με τον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε χαρακτηριστικά: «Το παιχνίδι είχε δύο όψεις μια σε κάθε ημίχρονο. Σταθήκαμε καλά στο πρώτο, κλείσαμε διαδρόμους στον αντίπαλό μας και προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά. Στο δεύτερο αντίθετα ήμασταν επιεικώς απαράδεκτοι και μετά το δεύτερο γκολ είχαμε μια άκρως προβληματική εικόνα που δεν μπορούσαμε να πάρουμε τίποτα παραπάνω. Η μετάλλαξη αυτή έχει να κάνει με το ψυχολογικό κομμάτι. Μόλις βρεθούμε πίσω στο σκορ, προβληματιζόμαστε περισσότερο από όσο πρέπει».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Γρηγόρης Μάκος τόνισε ότι αισθάνεται ντροπή για την εμφάνιση: «Δυστυχώς η ομάδα είναι άρρωστη ψυχολογικά, έχει πίεση και το ζω πρώτη φορά στην καριέρα μου και είναι κάτι ανεξήγητο από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο στόχος της τετράδας. Στο πρώτο ημίχρονο ξέραμε ότι θα πίεζε ο ΟΦΗ που βάζει γκολ στα πρώτα λεπτά. Εμείς και να πετύχουμε γκολ, θα πρέπει να ματώσουμε να το κρατήσουμε. Εγώ ήρθα να βοηθήσω την ομάδα, έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Είναι βαρύ σκορ απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα και ντρέπομαι για αυτή την εμφάνισή μας. Για να ανέβεις στη Super League πρέπει να είσαι πρωτίστως ομάδα και ο ΟΦΗ είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News