Με ισχυρό κίνητρο κόντρα στην Παναχαϊκή σήμερα (17:00) ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Με ισχυρό κίνητρο κόντρα στην Παναχαϊκή σήμερα (17:00) ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 14 ετών

Αποφασιστικότητα, πίστη και πάθος είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στο “στρατόπεδο” του Εργοτέλη ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Παναχαϊκή. Το παιχνίδι που θα “κλείσει” την εμβόλιμη 20ή αγωνιστική της Football League θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο Παγκρήτιο και συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα του ενδιαφέροντος.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ισχυρό κίνητρο για τη νίκη, καθώς θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στο διπλό επί του ΑΟΧ/Κισσαμικού και ταυτόχρονα βρεθούν για πρώτη φορά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ψυχολογία είναι σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ το συγκρότημα του Τάκη Γκώνια έδειξε την περασμένη Δευτέρα στα Περιβόλια ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Η θέληση όλων για το “τρίποντο” είναι τεράστια, καθώς δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι για τον Εργοτέλη ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου και ο Γκώνιας έχει καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές στο σημερινό γεύμα μερικές ώρες πριν τον αγώνα. Τα προβλήματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, καθώς στο... απουσιολόγιο είναι μόνο ο Μπούζας, που έχει ενοχλήσεις στη μέση. Στον αντίποδα ο Μαζουλουξής ξεπέρασε το πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού και είναι διαθέσιμος, όπως και ο Λαδάς που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Έτσι, ο 45χρονος προπονητής του Εργοτέλη θα κάνει την τελική ανάλυση για το παιχνίδι μέσω βίντεο μετά το σημερινό γεύμα και έπειτα θα ανακοινώσει την τελική 18άδα, που θα αναχωρήσει για το Παγκρήτιο Στάδιο.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του για την αρχική 11άδα, δε φαίνεται ότι θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση στα Χανιά. Μία θέση ίσως “παίζεται” στο κέντρο της άμυνας ανάμεσα σε Πάτα και Μαζουλουξή, με το δεύτερο να είναι το αουτσάιντερ αφού έχασε κάποιες προπονήσεις τις τελευταίες μέρες. Το πιθανό σχήμα θα αποτελείται από τους Κατσιμήτρο, Νικολακάκη, Πάτα, Μπάτζιο, Σταμόπουλο, Τσέλιο, Μπουτσάκη, Μπουρσέλη, Ροβίθη, Έφορντ και Κάιπερς.

Τέλος, να σημειωθεί ότι για το σημερινό ματς γυναίκες και παιδιά ως 14 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στη θύρα 20. Από ’κει και πέρα, το κόστος για τα εισιτήρια σε όλες τις θύρες είναι στα 10 ευρώ, ενώ τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν στις 3 το μεσημέρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News