Διπλό του ΟΦΗ στο Αιγίνιο (0-3) και στο -2 από την κορυφή!

Αθλητισμός
Διπλό του ΟΦΗ στο Αιγίνιο (0-3) και στο -2 από την κορυφή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ συνέχισε την πορεία του και στο Αιγίνιο, φτάνοντας τις 7 συνεχόμενες νίκες. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 0-3 του Αιγινιακού για την 20η αγωνιστική της Football League, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Έτσι, είναι πλέον στο -2 από την κορυφή, μετά το σημερινό 0-0 του Άρη στο γήπεδο της Καλλιθέας. 

Οι Κρητικοί με πατημένο το… γκάζι είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, ξεπερνώντας και το εμπόδιο του άσχημου αγωνιστικού χώρου.

Μάνος, Κουτσιανικούλης και Πουρτουλίδης πέτυχαν τα γκολ της νίκης, ενώ στην επανάληψη χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα τέρματα.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος (54' λ.τ. Χότζιτς), Λιόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Παπαδόπουλος, Πολύζος (65' Μπιλάλι), Γκατσολάρι, Πέριτς, Ζούρκος, Σιοφάνης (69' Κούστα).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Νάστος (76' Βαφέας), Παπαστεριανός, Ντίνας (68' Κοέλιο), Μάνος, Κουτσιανικούλης, Βουό (58' Πουρτουλίδης).

Το «φιλμ» του σημερινού αγώνα στο Αιγίνιο

1’ Ξεκίνησε το παιχνίδι στο Αιγίνιο. 

1’ Πρώτο σουτ στον αγώνα από τον Σοφιάνη για τους γηπεδούχους είναι πολύ άστοχο. 

7' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο Κουτσιανικούλης βγαίνει με ταχύτητα στον κενό χώρο, γυρίζει την κατάλληλη στιγμή για τον Μάνο και αυτός με ωραίο πλασέ κάνει το 0-1. 

10' Διαγώνιο σουτ από τον Ζούρκο, η μπάλα περνάει άουτ χωρίς να προβληματιστεί ο Μάνος. 

*Με το 15ο εφετινό γκολ του Δημήτρη Μάνου, η ομάδα του Ηρακλείου διώχνει από νωρίς το άγχος και έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Παρά τον προβληματικό αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου προσπαθούν να έχουν την κυκλοφορία της μπάλας, δίνοντας το ρυθμό του παιχνιδιού. 

26' Πρώτη κίτρινη στον αγώνα θα την δει ο Μπολάκης για αντικανονικό μαρκάρισμα.

33' Ο Κουτσιανικούλης και πάλι "τροφοδοτεί" τον Μάνο μέσα στην περιοχή, αυτός κάνει το διαγώνιο πλασέ από το ύψος του πέναλτι όμως δε βρίσκει στόχο. 

*Σε 10 λεπτά ολοκληρώνεται το πρώτο ημίχρονο, με το παιχνίδι να μην διακρίνεται για την ποιότητα του. Το γήπεδο σίγουρα δεν ευνοεί μια ομάδα με τα χαρακτηριστικά του ΟΦΗ, που θέλει να έχει τη μπάλα στα πόδια, όμως οι Κρητικοί έχουν καταφέρει να έχουν σχεδόν 60% κατοχή. 

38' Σουτ του Γκατσολάρι από τα όρια της περιοχής, ο Κομεσίδης βάζει την κόντρα την κατάλληλη στιγμή και απομακρύνεται η μπάλα. 

45+1' Κόρνερ του Ντίνα από αριστερά, γυριστή κεφαλιά του Κομεσίδη προς το δεύτερο δοκάρι, όμως ο Μάνος δεν ήταν εύκολο να βρεθεί στην πορεία της μπάλας. 

*Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ έχει το προβάδισμα με 0-1. 

46' Πρώτο σφύριγμα στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους στη σέντρα. 

46' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με τον Βουό να  περνάει τη μπάλα μέσα στην περιοχή στον Μάνο, που θα σουτάρει δυνατά όμως για λίγο δε θα βρει στόχο. 

47' Νέα καλή στιγμή για τους Κρητικούς, ο Βουό κλέβει τη μπάλα από τον Βλάχο, γυρίζει τη μπάλα από δεξιά μέσα στην περιοχή, όμως ο Λιόλιος απομακρύνει τελευταία στιγμή. 

49' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο Μάνος "κοβεί' ωραία για τον Κουτσιανικούλη και αυτός με δυνατό σουτ στην κίνηση σημειώνει το 0-2. 

54' Αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους, ο Χότζιτς περνάει στο ματς αντί του Ανδρικόπουλου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. 

56' Κίτρινη κάρτα στον Βουό για μαρκάρισμα από πίσω στον Γκατσολάρι. 

58' Πρώτη κίνηση από τον πάγκο για τον ΟΦΗ, ο Πουρτουλίδης στη θέση του Βουό. 

63' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ωραία σέντρα του Αργυρόπουλου από δεξιά, το πλασέ του Μάνου από τη μικρή περιοχή θα σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι. 

64' Ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Ντίνα από τα όρια της περιοχής η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από  το οριζόντιο δοκάρι. 

65' Νέα ευκαιρία για τον ΟΦΗ, ο Μάνος θα "ελευθερωθεί" μέσα στην περιοχή, όμως το πλασέ που επιχείρησε με το αριστερό πόδι πέρασε άουτ. 

65' Αλλαγή για τον Αιγινιακό, ο Μπιλάλι στη θέση του Πολύζου. 

68' Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του Ηρακλείου, ο Κοέλιο στο χορτάρι αντί του Ντίνα. 

69' Φεύγει από το παιχνίδι ο Σοφιάνης και παραχωρεί την θέση του στον Κούστα, στην επόμενη αλλαγή των γηπεδούχων. 

73' Σουτ από τον Γκατσολάρι έξω από την περιοχή, μπλοκάρει σταθερά ο Στρέζος. 

76' Τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Βαφέας στην θέση του Νάστου. 

77' Μπαλιά του Κοέλιο για τον Μάνο, που θα βρεθεί σε θέση βολής στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, όμως έχασε την ισορροπία του και δεν μπόρεσε να κάνει τελικό σουτ. 

80' Ξανά... φάτσα με το γκολ οι παίκτες των Κρητικών, ο Κουτσιανικούλης βγαίνει απέναντι από τον Καραγκιόζη, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει. 

83' Κίτρινη κάρτα στον Βαφέα για αντικανονικό μαρκάρισμα. 

89' Σουτ του Μάνου έξω από την περιοχή, μπλοκάρει σταθερά ο Καραγκιόζης. 

92' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ωραία σέντρα του Μπολάκη από αριστερά, κεφαλιά-ψαράκι του Πουρτουλίδη και 0-3. 

Τελευταίο σφύριγμα στο Αιγίνιο, μία ακόμη άξια νίκη για τον ΟΦΗ, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση παρουσία περίπου 50 φιλάθλων του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News