Πήρε τον βαθμό, μπορούσε και το «τρίποντο» στην Άρτα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

Ποδόσφαιρο
Πήρε τον βαθμό, μπορούσε και το «τρίποντο» στην Άρτα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός στην Άρτα από την ΑΕ Καραϊσκάκη, στο τελικό 2-2 των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Football League.

 Οι «κυανόλευκοι» παρότι βρέθηκαν δις πίσω στο σκορ, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και επέστρεψαν στην αναμέτρηση, ενώ λίγο έλειψε να κάνουν και την ολική ανατροπή.

Με την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν. Στο 11’ ο Μακρίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Νικολακόπουλος πήρε την κεφαλιά και ο Μακρής με δεύτερη κεφαλιά νίκησε τον Λαζαρίδη για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και αφού απείλησαν με τον Αρναούτογλου και τον Σάλιακα, έφεραν εκ νέου στα ίσα το παιχνίδι με το τέρμα του Παντελάκη στο 31’. Ο Σάλιακας εκτέλεσε το κόρνερ, και ο δυναμικός αμυντικός των «κυανόλευκων» με κεφαλιά στην «καρδιά της άμυνας» των γηπεδούχων έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη η ομάδα της Άρτας δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων και στο 59’ κατάφεραν να πάρουν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τον «κεραυνό» του Παπανίκου έξω από την περιοχή.

Από εκείνο το σημείο το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να μετουσιώσει τις προσπάθειές του σε ακόμα ένα τέρμα στο 84’. Ο Σελινιωτάκης από δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Νικολακόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2, το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, παρότι ο Σάλιακας στο 88 έχασε σημαντική ευκαιρία για να κάνει την ολική ανατροπή.

ΑΕ Καραϊσκάκη (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Θεολόγου, Χούσος, Μακρής, Δημητριάδης (58’ Κυριάκης), Ψιάνος (85’ Ευαγγέλου), Μακρίδης (58’ Ρανγκέλοφ), Λουκίνας.

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης (64’ Αποστολίδης), Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (84’ Νικόλτσης), Ξύδας (90’ Γκίνη).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News