default-image

Πέπε: Δεν έχουμε προτίμηση για τον ημιτελικό!

Ποδόσφαιρο
Πέπε: Δεν έχουμε προτίμηση για τον ημιτελικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις πρώτες εμφανίσεις της Πορτογαλίας στο φετινό EURO, υπήρξε αρκετή κριτική για τις εμφανίσεις της ομάδας στο EURO 2012 με τον Πέπε, μετά την πρόκριση στον ημιτελικό, να υποστηρίζει πως οι κριτικές βοηθούν τους Πορτογάλους διεθνείς να γίνονται πιο ώριμοι.

Όσο για τον ποιον θα ήθελε αντίπαλο στον ημιτελικό, ο Πέπε σημείωσε πως το μόνο που τον νοιάζει είναι να παίξει καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου...

Σε δηλώσεις του μετά το 1-0 επί της Τσεχίας στην Βαρσοβία, ο διεθνής στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Οι κριτικές μας κάνουν πιο ώριμους. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ξέρουμε την δυνατότητα που έχουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πάντα με αυτόν τον τρόπο προσεγγίζουμε τις διοργανώσεις. Νιώθουμε την υποστήριξη του κόσμου, είμαστε μια μικρή χώρα, αλλά με πολλές ικανότητες".

Για το αν θα ήθελε την Γαλλία ή την Ισπανία στον ημιτελικό, ο Πέπε απάντησε: "Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη μέσω της οποίας περάσαμε στην ημιτελική φάση. Δεν έχουμε κάποια προτίμηση μεταξύ της Γαλλίας και της Ισπανίας, και οι δυο είναι σπουδαίες ομάδες. Ελπίζω σε αυτό το παιχνίδι να αγωνιστώ καλά και να φτάσουμε στον τελικό".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News